Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: LE26C450E1W

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή LE26C450E1W

εχω τη συγκεκριμενη τηλεοραση και μου κανει το εξης..
    οταν τη βαζω στην πριζα αναβει και σβηνει 6 φορες το led..
    οταν αποσυνδεω την main board το ινβεντερ λειτουργει κανονικα..(αναβουν οι λαμπες) μολις το συνδεω οι λαμπες σβηνουν.. στην εξοδο του τροφοδοτικου παιρνω ολες τις τασεις. τι μπορει να φταιει?
    ευχαριστω!

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panagiwtis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω τη συγκεκριμενη τηλεοραση και μου κανει το εξης..
    οταν τη βαζω στην πριζα αναβει και σβηνει 6 φορες το led..
    οταν αποσυνδεω την main board το ινβεντερ λειτουργει κανονικα..(αναβουν οι λαμπες) μολις το συνδεω οι λαμπες σβηνουν.. στην εξοδο του τροφοδοτικου παιρνω ολες τις τασεις. τι μπορει να φταιει?
    ευχαριστω!
    βγάλε μια φωτό το τροφοδοτικό σου και μετά
    δοκίμασε με την mainboard και το inverter board συνδεμένα αλλά αποσύνδεσε την καλωδιοταινία που πάει από την mainboard στο panel.

To led δεν σβήνει ποτέ; ;Hχο έχεις;

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

οχι δεν εχω ηχο και οταν αποσυνδεω την καλωδιοταινια απο το panel στη mainboard κανει ακριβως το ιδιο.. το led αναβοσβηνει 6 φορες και μετα παραμενει σβηστο.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν μπορώ να σου πω τι βλάβη έχει ακριβώς η συγκεκριμένη τηλεόραση.
    Αλλά εγώ όπως βλέπω την φωτογραφία του τροφοδοτικού σου, αρχικά θα άλλαζα σίγουρα τον μικρό ηλεκτρολυτικό πυκνωτή κάτω αριστερά (όπως φαίνεται στην φωτογραφία), για να μην σου πω ότι ίσως να έκανα και ολικό recap στο τροφοδοτικό .
    Αν θέλεις κάνε έστω το πρώτο,που έχει μηδενικό κόστος, (ή αν έχεις ήδη ηλεκτρολυτικούς άλλαξε και τους άλλους για δοκιμή, αν και στο κόστος αγοράς τους είναι σχετικά μικρό) και δες αν αλλάξει κάτι.
    Μπορείς βέβαια να περιμένεις λίγο, πιθανών να σου απαντήσει ο Νίκος (ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ), που έχει πιο μεγάλη εμπειρία στις SAMSUNG.

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ένα ολικό recap θα ήταν το καλύτερο και επίσης όπως σε άλλα threads δες αν κάποιο από τα ολοκληρωμένα στην ψύκτρα είναι το F9222L.

"στην εξοδο του τροφοδοτικου παιρνω ολες τις τασεις."
    Να μετρήσεις και την τάση προς inverter όταν είναι συνδεμένη η main. Αν παίρνεις κάτω από 5V στα pins των 24V το πιθανό επόμενο βήμα μετά το ολικό recap είναι η αντικατάσταση του F9222L που αναφέρεται ως common fix για το πρόβλημά σου.
    Άρχισε από τον ηλεκτρολυτικό που σου γράφει ο Σήφης και βλέπεις πως θα πάει.

Τσεκάρισε και την αντίσταση που σου έχω κυκλώσει γιατί φαίνεται αρπαγμένη, εκτός αν φαίνεται έτσι από την φωτό.

ΕDIT: To τροφοδοτικό είναι αυτό για τους υπόλοιπους που θα το δουν.
    Ο πυκνωτής που λέει ο Σήφης λογικά είναι το πρόβλημά σου
    η αντίσταση φαίνεται οκ συγκρίνοντας τις φωτό, με μπέρδεψε το άσπρο χρώμα και η φωτό.

http://www.donberg.ie/catalogue/bn44-00338b.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 29-06-14 στις 22:40

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

λοιπον με αποσυνδεδεμενο το mainboard στο ινβεντερ εχω 22.7 βολτ αντι για 24 και οι λαμπες αναβουν κανονικα! οταν το συνδεω σβηνουν οι λαμπες και η ταση ανεβαινει στα 24.9 βολτ! αλλαξα και τον πυκνωτη αλλα τα ιδια... η αντισταση ειναι οκ και το ολοκληρωμενο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiwtis : 30-06-14 στις 12:54

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panagiwtis Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον με αποσυνδεδεμενο το mainboard στο ινβεντερ εχω 22.7 βολτ αντι για 24 και οι λαμπες αναβουν κανονικα! οταν το συνδεω σβηνουν οι λαμπες και η ταση ανεβαινει στα 24.9 βολτ! αλλαξα και τον πυκνωτη αλλα τα ιδια... η αντισταση ειναι οκ και το ολοκληρωμενο
    Λογικά με αποσυνδεμένη την mainboard θα έπρεπε να έχεις πιο γρήγορα τα 24V στους πυκνωτές προς inverter.
    H τάση των 22.7V που λες δεν ανεβαίνει μετά από κάποια λεπτά;

Κάνε και τις μετρήσεις σου στην φύσα προς mainboard να δεις τι διαφορά έχουν οι τάσεις σου και εκεί με συνδεμένο αποσυνδεμένο το inverter board. Για να μην πολυψάχνεις και να αποκλείεις, κάνε ολικό recap όπως σου είπε ο Σήφης (και τους μικρούς) αν έχεις τους καινούργιους πυκνωτές με τις ίδιες τιμές χωρητικότητας και με τιμή ίδια ή παραπάνω σε αναγραφόμενα Volts στους πυκνωτές.

Στο badcaps έχει και αντικατάσταση ενός πυκνωτή 630V 18nF ( CM808 ) καθώς και το FSFR-1700US εκεί όμως είχε πολύ μεγαλύτερη διαφορά από αυτήν που έχεις εσύ (11V).

on the power supply board BN44-00338B i replaced "ICM801 FSFR-1700US" and "CM808 630V 18nF". Before repair i measured 11v on 24v output(PIN 14 OF CN803) and 5.4 v on 13v output(pin 17 of cn802) and the 5v output(PIN 14 OF CN802) was correct.

power supply schematics: http://www67.zippyshare.com/v/7563330/file.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 30-06-14 στις 19:20

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

θα κανω ολικο recap σε λιγες μερες γιατι δεν εχω τους πυκνωτες αυτη τη στιγμη..
    βαγγελη μπορεις να μ πεις ποιο ειναι το FSFR-1700US και να μου κυκλωσεις στη φωτο?
    ευχαριστω ολους για τη βοηθεια!

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

και το datasheet εδώ:
    http://archive.espec.ws/files/FSFR1700US.pdf

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

ενταξει θα κανω και αντικατασταση και αυτου του ολοκληρωμενου..
    http://www.ebay.com/itm/170949283696
    θα σας πω το αποτελεσμα μολις παραλαβω το ολοκληρομενο γιατι θα αργησει... μηπως μπορειτε να μ πειτε που αλλου μπορω να το βρω εκτος απο εβαυ γιατι κανουν ενα μηνα να ερθουν?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας