Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη gkats
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Καισαριανή

Προεπιλογή

Για να λήξει λοιπόν εδώ το θέμα και να γίνω πιο σαφής στην πρώτη μου ανάρτηση, θα διοργανώσω με μία μεγάλη εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής, ένα σεμηνάριο "Επισκευές Η/Υ και laptop". Ένας απο τους εισηγητές θα είμαι και γω λόγω του πτυχίου μου (Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων) και του μεταπτυχιακού μου στα "προηγμένα συστήματα πληροφορικής". Ψάχνω λοιπόν ακόμα 2 συναδέρφους με εμπειρία στον χώρο να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε νέους τεχνικούς που θα δηλώσουν συμμετοχή και σκέφτηκα αυτο το φόρουμ (εκτός απο τους ανθρώπους που υπάρχουν ήδη απο την εταιρεία). Απλά είναι τα πράγματα.

Σας ευχαριστώ πολύ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkats : 06-06-14 στις 01:15

Το avatar του χρήστη Hary Dee
    Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να λήξει λοιπόν εδώ το θέμα και να γίνω πιο σαφής στην πρώτη μου ανάρτηση, θα διοργανώσω με μία μεγάλη εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής, ένα σεμηνάριο "Επισκευές Η/Υ και laptop"
    Γιάννη σε περίπτωση που προχωρήσει το θέμα, πιστεύω θα κάνεις μία ανακοίνωση με όλα τα σχετικά -> εδώ <- .

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Για να λήξει λοιπόν εδώ το θέμα και να γίνω πιο σαφής στην πρώτη μου ανάρτηση, θα διοργανώσω με μία μεγάλη εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής, ένα σεμηνάριο "Επισκευές Η/Υ και laptop". Ένας απο τους εισηγητές θα είμαι και γω λόγω του πτυχίου μου (Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων) και του μεταπτυχιακού μου στα "προηγμένα συστήματα πληροφορικής". Ψάχνω λοιπόν ακόμα 2 συναδέρφους με εμπειρία στον χώρο να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε νέους τεχνικούς που θα δηλώσουν συμμετοχή και σκέφτηκα αυτο το φόρουμ (εκτός απο τους ανθρώπους που υπάρχουν ήδη απο την εταιρεία). Απλά είναι τα πράγματα.

Σας ευχαριστώ πολύ
    Εμ έτσι πες, λέω κι εγώ.
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Σας ευχαριστώ πολύ
    Είδες λοιπόν πόσο πιο απλά θα ήταν όλα, αν είχες κάνει τον κόπο να τα γράψεις αυτά ήδη από το πρώτο σου post?
    Μεγαλύτερο πρόβλημα από την ανορθογραφία η ασάφεια και η ελλειπής παροχή στοιχειώδους πληροφορίας.
    Φιλική συμβουλή, πρόσεξε την επικοινωνία σου. Οσο καλός και να είσαι στη δουλειά σου, αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά θα το ξέρεις μόνο εσύ.

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

@ Leosedf Με ολο το θαρρος σε βρισκω μαλλον πεσμενο ....
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία