Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 89

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Hary Dee
    Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω μητρική για να αντικαταστήσω την παλιά (ναι, δεν γινόταν αλλιώς πλέον) αλλά δεν βρίσκω ίδια. Βλέπω κάποιες όπως αυτές οι 2 (link 1, link 2) που λένε ότι είναι συμβατές με dv6-2167tx, dv6-2180es, dv6-2160es, dv6-2174tx και πολλά άλλα που μοιάζουν με την δική μου (dv6-2170sv), αλλά ίδια δεν βρίσκω. Έχετε καμιά ιδέα ή άλλη πηγή;

Τέλος, σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να έπαιρνα μία άλλη "κοντινή". Αλλά δεν ξέρω αν θα δω κανένα πρόβλημα με τα windows, μην κλειδώσει κανένα πρόγραμμα που έχει περασμένο μέσα κλπ.
    Τι λέτε;

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Βλέπω και μία ακόμη τώρα που είναι και για dv6-2170es, ακόμη πιο κοντά στο dv6-2170sv...

Το avatar του χρήστη eleCtroAsxetos
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hary Dee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω μητρική για να αντικαταστήσω την παλιά (ναι, δεν γινόταν αλλιώς πλέον) αλλά δεν βρίσκω ίδια. Βλέπω κάποιες όπως αυτές οι 2 (link 1, link 2) που λένε ότι είναι συμβατές με dv6-2167tx, dv6-2180es, dv6-2160es, dv6-2174tx και πολλά άλλα που μοιάζουν με την δική μου (dv6-2170sv), αλλά ίδια δεν βρίσκω. Έχετε καμιά ιδέα ή άλλη πηγή;

Τέλος, σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να έπαιρνα μία άλλη "κοντινή". Αλλά δεν ξέρω αν θα δω κανένα πρόβλημα με τα windows, μην κλειδώσει κανένα πρόγραμμα που έχει περασμένο μέσα κλπ.
    Τι λέτε;
    αν αλλαξεις μητρικη η πιθανοτητα να λειτουργησουν τα windows ειναι κατι εντελως τυχαιο. κατα 99% θα σου βγαλει μπλε οθονη ακριβως μετα το ποστ γιατι ειναι ασυμβατο το hardware της μητρικης με το ηδη εγκατεστημενο στο σκληρο λειτουργικο (drivers) ή λιγο πριν μπει στην επιφανεια εργασιας οταν φορτωνει ολους τους υπολοιπους οδηγους. γενικα θελει φορματ ετσι ή αλλιως μετα απο αλλαγη μητρικης εκτος αν μπει φυσικα η ιδια που και παλι κανεις δεν ειναι 100% σιγουρο γιατι καποιος driver μπορει να εχει διαφορετικες καταχωρησεις διευθυνσεις hardware. Αλλα αυτο διορθωνεται με ασφαλη λειτουργια και επανεγκατεσταση οδηγων τουλαχιστον.

οι μητρικες που βρηκες αν ειναι για το ιδιο σασι θα λειτουργησουν. ο πωλητης που δινεις φαινεται αξιοπιστος.
    τωρα δε μπορω να σε βοηθησω για το αν κανει. η λογικη λεει οτι η σειρα 2100 ειναι για το ιδιο σασι και 2 τελευταια ψηφια ειναι το μοντελο.
    αλλα 100% δεν ειμαι σιγουρος. θα σου προτεινα ομως να ψαχνεις μητρικη οχι βασει του μοντελου του λαπτοπ αλλα με το part number κωδικο της μητρικης. Ετσι θα βρεις ισως περισσοτερα μοντελα ή θα βρεις συμβατα με καλυτερες πιθανοτητες

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον eleCtroAsxetos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Hary Dee (06-06-14)

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον atsio για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Hary Dee (06-06-14)

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παιδιά καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επίσης να ευχαριστήσω ειδικά τον Χρήστο που με βοήθησε από κοντά να δούμε τι παίζει με το lapotp.

Δημήτρη ξαναθυμήθηκα λίγο τα πράγματα και είδα ότι με Win7 δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμη και με αλλαγή με άλλη μητρική.

Χρήστο και Αδάμ ευχαριστώ για τις προτάσεις μητρικών αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι αν θελήσεις να το λάβεις με courier, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι γίνεται με το τελωνείο. Ήδη ένας πωλητής μου το ξακαθάρισε:
    hi my dear friend, if you choose Expedited Int'l Shipping, we will ship the package to you via DHL, the shipping fees is free,
    welcome to buy from us,
    but but before we shipped, we have to confirm the problem of customs:
    ● Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer’s responsibility. this also is the ebay policy.

pls donot ask the customs to return the package, my Freight company will charge us so expensive fees.we won't be responsible for you in this situations, really hope you can understand us,
    Ξέρω ότι ορισμένοι δεν συναντήσατε γενικά τέτοιο πρόβλημα αλλά είναι σίγουρο αυτό ή είναι ρίσκο;

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Καλησπέρα,
    νομίζω μπορείς να του πεις να το δηλώσει αξία κάτω των 40 δολλαρίων για να μην χρειαστεί εκτελωνισμό.Δεν είμαι σίγουρος όμως, δεν έχω αγοράσει από Αμερική. Ίσως κάποιος άλλος γνωρίζει να μας πει

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/471924-...1%CF%8E%CF%83/

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον mitsus78 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Hary Dee (06-06-14)

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mitsus78 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και θα συμπληρώσω και του Γρηγόρη (moutulos) στο άρθρο 14. Αν και νομίζω ότι έχει κάποιες μικροδιαφορές στα ποσά.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-14, 12:19
  2. [Φορητός Η/Υ] Επανεκκίνηση μετά από λίγα δευτερόλεπτα
    από polism στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-08-13, 16:17
  3. [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα μετά απο διακοπή ρεύματος
    από manos_3 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-13, 19:44
  4. [Φορητός Η/Υ] Δεν ξεκινάει laptop hp pavillion dv6000
    από fmike στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-12, 22:50
  5. προβλημα με humax combo 9000 δεν ξεκινάει...
    από yanis στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-11, 19:23

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία