Δες τα volt στα L602, L603 με επεξεργαστή και χωρίς επεξεργαστή (εάν και στον AMD πιστεύω θα σου κλείνει αμέσως).
Δες τα volt στα Q6072, Q14, L598.
Δες τα volt στα L602, L603 με επεξεργαστή και χωρίς επεξεργαστή (εάν και στον AMD πιστεύω θα σου κλείνει αμέσως).
Δες τα volt στα Q6072, Q14, L598.
L602 και L603 με επεξεργαστη εχουν 1.12v
Q14: Gate 0 Drain 5 Source 0
Q6072 1,2,3 1.19V 4 3.27V 5,6,7,8 2.37V
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 28-05-14 στις 23:49
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Γιώργο, το πρόβλημα είναι ότι άλλες φορές σταματάει κατά την διάρκεια του post (έχεις 1.1Α) και άλλες δεν τελειώνει το power sequence (550mA) και οι μετρήσεις σου δεν είναι σταθερές. Την μία μετράς 1.12v για CPU power good και την άλλη 3.3v (που είναι και το σωστό). Την μία ξεκινάει ο clock generator και την άλλη δεν ξεκινάει το southbridge. Πιθανότατα επειδή μετράς με DMM και όχι με παλμογράφο και παίρνεις μετρήσεις άλλοτε όταν φτάνει στα 550mA και άλλοτε όταν φτάνει στα 1.1Α. Το παράξενο είναι στην τελευταία σου μέτρηση, που ενώ έπρεπε να έχεις 1.2va στο Q6072, μέτρησες 2.37v.
Δοκίμασε να το ξεκινήσεις καθώς πατάς με το δάχτυλο είτε το Northbridge, είτε το southbridge.
JOUN (29-05-14)
Να κάνω καμμία μέτρηση με παλμογράφο λες;
Κατα πασα πιθανοτητα ο Αδαμ το βρηκε!Πατωντας(αρκετα δυνατα) το Northbridge ξεκιναει και εχει εικονα!!
Οποτε το κανω reflow για να δω τι γινεται; Εχει και την γνωστη μ@λ@κια κοκκινη σιλικονη γυρω γυρω και θελει ζεσταμα για να βγει..
Ωραιααα.
Εκανα reflow το Northbridge και τωρα εχω εικονα..
Κανει ομως αλλα χαζα:Για να ανοιξει πρεπει να πατησω το power πολλες φορες(αυτο το εκανε και πριν).
Επισης το ποιο κουφο:Μου ζηταει password!! Δεν μου το ειχε ζητησει τις προηγουμενες φορες στις δοκιμες που εκανα και ειχα εικονα πατωντας το northbridge.
Mετα εβγαλα την μπαταρια για το reflow και μαλλον μετα την ψωνισε και θελει password.Mηπως ξερετε το default (αν υπαρχει) ποιο ειναι;
Η πως το μηδενιζουμε τελος παντων;Καπου ειχαν καποιες επαφες τα toshiba που γεφυρωνεις και μηδενιζει αλλα δεν βρισκω για το δικο μου μοντελο.
κατω απο την ram δοκιμασε να βραχυκυκλωσεις :
http://public.bn1.livefilestore.com/...rdrts=76083367
Ναι δοκιμασα..
Το προβλημα ειναι οτι εχει σαν default ενα password.Δηλαδη:Αφαιρω την μπαταρια cmos.Ξεκιναω το λαπτοπ,μου λεει πατα F1 για να φορτωσει τις default τιμες και μολις το πατησω και κανει επανεκινηση,μου ζηταει το password..
Γιώργο δοκίμασες να δώσεις ένα δικό σου;; ή εντερ χωρις κωδικό