τι cpu ειναι? μηπος εχω.
τι cpu ειναι? μηπος εχω.
Οδοντόβουρτσα με ισοπροπυλική.
Χωρίς CPU ξεκινάει;
Καθάρισέ το και δες. Κάντο με την οδοντόβουρτσα.
Παιδιά κάποιος μου είπε μία εξήγηση για το τι μπορεί να έχει συμβεί, και μου φαίνεται λογική. Όταν το καθάρισα για πρώτη φορά ίσως το οινόπνευμα (ή ισοπροπυλική, δεν θυμάμαι) να πήρε μαζί πάστα και να κύλησε από κάτω. Οπότε μου φεύγει τουλάχιστον η απορία για το πως συνέβη. Πάντως ο άνθρωπος μου είπε ότι ειδικά για επεξεργαστές προτιμά το καθαριστικό επαφών χωρίς λάδι, αντί για ισοπροπυλική. Το κακό είναι ότι δεν έχω τώρα εδώ, και είμαι ανάμεσα σε οινόπνευμα, ισοπροπυλική και flux off.
Ισοπροπυλική.
Hary Dee (28-05-14), ziakosnasos (29-05-14)
Hary Dee (28-05-14)
(Socket PGA988 ). Αλλά και αν έχεις θα το ρίσκαρες να το βάλουμε εκεί; Αυτό το πράγμα μοιάζει με πάστα, αλλά πώς να έχει μπει εκεί μέσα και από ποιον; Και μήπως τυχόν αν βάλουμε άλλον επεξεργαστή θα "λερωθεί" και αυτός μέσα στο socket;
Χμ... ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι να καθάριζα αυτόν που έχω και να δοκίμαζα. Αλλά περιμένω να μου πείτε μία σκέψη για τον καθαρισμό, αν και είναι ίσως αυτονόητο, αλλά καλύτερα να μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων και όχι από τα δικά μας!
Το δοκίμασα και χωρίς CPU και κάνει ακριβώς τα ίδια. Το μεσημέρι θα τον πάω σε κάποιο μαγαζί που ίσως έχει άλλη συμβατή CPU να δοκιμάσουμε. Αν δεν βρούμε θα του τον αφήσω να τον αναλάβει εκείνος. Δεν πάει άλλο!