Αρα μιλάμε για σίγουρη διαρροή ψυκτικού υγρού.
Για αυτό προφανώς ο φίλος ψυκτικός άφησε και μια αναμονή [βαλβίδα] από ότι βλέπω επάνω στο μοτέρ. [βλέπε φώτο]
Ανιχνευτικό διαρροών ? Ωραίο εργαλείο θα πρέπει να είναι.
.......σκέφτομαι......σκέφτομαι......που να μπω στην διαδικασία της τέχνης του άλλου, μαθαίνοντας τώρα για ψυκτικά υγρά, λειτουργίες, και τα κυκλώματα τους.
![]()
Αστο καλύτερα πάνε οι εποχές που αγοράζαμε εργαλεία για να έχουμε.
Πάει το ψυγείο.......θα κάνω το μουλάρι ακόμα μια φορά, γιατί ο φίλος καλά τα λέει αλλά μάλλον δεν γνωρίζει από πολυκατοικίες. Το χαμαλάκι [καρότσι] δεν ανεβαίνει σκάλες πολυκατοικίων με τίποτα....πόσο μάλλον να κατέβει. Το μουλάρωμα είναι ο μόνος τρόπος για ψυγεία βαριά και πλυντήρια.
Επίσης......να μπλεχτώ στην αγορά ενός καινούργιου ψυγείου της πεθεράς, η να την αφήσω να πάει να πάρει μόνη της και ότι τις "κάτσουν" ?




που να μπω στην διαδικασία της τέχνης του άλλου, μαθαίνοντας τώρα για ψυκτικά υγρά, λειτουργίες, και τα κυκλώματα τους.
Απάντηση με παράθεση