βγαλε βαλε τα φισακια απο την μητρικη. δες μμλως δεν παταει καλα ο επεξεργαστης.
βγαλε βαλε τα φισακια απο την μητρικη. δες μμλως δεν παταει καλα ο επεξεργαστης.
SMD έχει, και πριν το καθαρίσω αυτά ήταν πνιγμένα στην παλιά πάστα! Η πάστα μου ΔΕΝ είναι αγώγιμη.
Έχω δοκιμάσει και χωρίς φισάκια. Τον επεξεργαστή όμως δεν τον πείραξα καθόλου, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει παιχτεί.
Παιδιά ΣΑΣ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά παραμένω σε πολύ κακιά φάση, γιατί άνοιξα το laptop του φίλου που έπαιζε έστω και ψήνοντάς το, ενώ τώρα δεν κάνει τίποτε. Και υποτίθεται ότι το έχω κάνει τόσες φορές αυτό και είναι απλό...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hary Dee : 19-05-14 στις 23:37 Αιτία: Τυπογραφικό λάθος που σήκωσε παρεξήγηση!
αυτο που λες δεν ειναι ουτε σωστο ουτε ευγενικο. δεν ειμαστε εδω ουτε για να σου δωσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ λυση, ουτε για να σε αποζημιωσουμε. το οτι σου ετυχε μια στραβη δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να πεις ενα ευχαριστω σε αυτους που σε βοηθησαν εστω και χωρις αισιο αποτελεσμα.Παιδιά δεν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά παραμένω σε πολύ κακιά φάση.
Hary Dee (19-05-14)
Χρήστο πραγματικά δεν καταλάβαινα τι έλεγες μέχρι που είδα το ποστ του Μανώλη! Όντως η βιασύνη έκανε το "ΣΑΣ ευχαριστώ" σε "δεν ευχαριστώ" (ο δάιμων του τυπογραφείου).
Ζητάω συγνώμη από όλους για την παρεξήγηση. Εξάλλου τα post μου συνήθως είναι τίγκα στα "ευχαριστώ", οπότε δεν θα μπορούσα τώρα να κάνω αλλιώς!
Και φυσικά και δεν έχω απαίτηση από κανέναν να με βοηθήσει
Το "παραμένω σε πολύ κακιά φάση" πάντως το έγραψα σε φάση απογοήτευσης, αλλά και για να θυμίσω ότι είμαι ακόμη ανοιχτός σε προτάσεις (ή ότι εκλιπαρώ για προτάσεις!).
Μέτρα πόσες φορές ανάβει στιγμιαία το led απο την στιγμή που το ανοίγεις και πες μας , ψυχραιμία θέλει πάνω από όλα .![]()
agis68 (20-05-14), windmill82 (23-05-14)
Θανάση τα λαμπάκια αναβοσβήνουν 1 φορά και μετά θα το ξανακάνουν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Άρα υποθέτω ότι είμαι στην κατηγορία 1;
Θα δω μήπως έχω κανένα συμβατό επεξεργαστή να δοκιμάσω.
Btw, το πινακάκι αυτό που ισχύει; Μόνο στα hp;
δεν σου εχει κατσει-κουμπωσει σωστα η ψυχτρα-αμεμιστηρακι του επεξεργαστη. Βγαλτη την και ξανατοποθετησε την.