Πώς είναι η GPU αφού μόνο στην οθόνη του υπολογιστή δε φαίνεται κάτι; Αν ήταν θα έπρεπε να μη δείχνει τίποτα ή ακόμη και να μη ξεκινάει.
Πώς είναι η GPU αφού μόνο στην οθόνη του υπολογιστή δε φαίνεται κάτι; Αν ήταν θα έπρεπε να μη δείχνει τίποτα ή ακόμη και να μη ξεκινάει.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Θα συμφωνήσω με τον παπασούζα,πάντως στην οθόνη δεν φαίνεται η επιφάνεια εργασίας και από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών ATI RANDEON X1400 μπορώ να τις αλλάξω αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω προβολή και στην οθόνη του laptop.Με Fn+F4 δεν μου εμφανίζει τίποτα στο λαπτοπ.Τον inverter όχι ακόμη....
Φιλε μου πρεπει να το πας βημα βημα εχοντας ανταλακτικα για να δεις τι φταιει..
μπορει να ειναι η οθονη..μπορει να ειναι η καλοδιοταινια της οθονης..μπορει να ειναι το inverter αλα αν ηταν αυτο θα σου εδειχνε εστω αχνα μεσα απο την οθονη αν την φωτιζες με ενα φακο...
μου ειχε ερθει ενα τετοιο ποιο παλια και μου ειχε καψει μια ασφαλεια πανω στην μητρικη αλα μην πας στα χειροτερα ψαξε πρωτα οσα σου ειπα στην αρχη...και στειλε μας να μας πεις τι εγινε...
Τελικά η κάρτα γραφικών είναι και με reflow που έκανε ένας γνωστός μου επειδή εγώ δεν ξέρω,δεν έπαιξε και μάλιστα χειροτέρεψε.Δείχνει άσπρη οθόνη.Αγόρασα τσιπακι από ebay,το τοποθέτησε με ειδικό σταθμό αλλά πάλι τίποτα.Τώρα μου λέει ότι φταίει όλη η κάρτα,μπορεί να συμβαίνει αυτό, μήπως με νέο reflow από άλλο άτομο δουλέψει; Ποια είναι η σωστή διαδικασία μήπως και μπορέσω να το κάνω εγώ;