Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Πώς είναι η GPU αφού μόνο στην οθόνη του υπολογιστή δε φαίνεται κάτι; Αν ήταν θα έπρεπε να μη δείχνει τίποτα ή ακόμη και να μη ξεκινάει.
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πώς είναι η GPU αφού μόνο στην οθόνη του υπολογιστή δε φαίνεται κάτι; Αν ήταν θα έπρεπε να μη δείχνει τίποτα ή ακόμη και να μη ξεκινάει.
    Προσπαθησε με ενα φακο να ριξεις φως στην οθονη και πες μας αν δειχνει κατι...
    εχεις τσεκαρει το inverter της οθονης?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αντωνης
    Περιοχή
    χαιδαρι

Προεπιλογή

Θα συμφωνήσω με τον παπασούζα,πάντως στην οθόνη δεν φαίνεται η επιφάνεια εργασίας και από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών ATI RANDEON X1400 μπορώ να τις αλλάξω αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω προβολή και στην οθόνη του laptop.Με Fn+F4 δεν μου εμφανίζει τίποτα στο λαπτοπ.Τον inverter όχι ακόμη....

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lachano1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω με τον παπασούζα,πάντως στην οθόνη δεν φαίνεται η επιφάνεια εργασίας και από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών ATI RANDEON X1400 μπορώ να τις αλλάξω αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω προβολή και στην οθόνη του laptop.Με Fn+F4 δεν μου εμφανίζει τίποτα στο λαπτοπ.Τον inverter όχι ακόμη....
    Φιλε μου πρεπει να το πας βημα βημα εχοντας ανταλακτικα για να δεις τι φταιει..
    μπορει να ειναι η οθονη..μπορει να ειναι η καλοδιοταινια της οθονης..μπορει να ειναι το inverter αλα αν ηταν αυτο θα σου εδειχνε εστω αχνα μεσα απο την οθονη αν την φωτιζες με ενα φακο...
    μου ειχε ερθει ενα τετοιο ποιο παλια και μου ειχε καψει μια ασφαλεια πανω στην μητρικη αλα μην πας στα χειροτερα ψαξε πρωτα οσα σου ειπα στην αρχη...και στειλε μας να μας πεις τι εγινε...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αντωνης
    Περιοχή
    χαιδαρι

Προεπιλογή

Τελικά η κάρτα γραφικών είναι και με reflow που έκανε ένας γνωστός μου επειδή εγώ δεν ξέρω,δεν έπαιξε και μάλιστα χειροτέρεψε.Δείχνει άσπρη οθόνη.Αγόρασα τσιπακι από ebay,το τοποθέτησε με ειδικό σταθμό αλλά πάλι τίποτα.Τώρα μου λέει ότι φταίει όλη η κάρτα,μπορεί να συμβαίνει αυτό, μήπως με νέο reflow από άλλο άτομο δουλέψει; Ποια είναι η σωστή διαδικασία μήπως και μπορέσω να το κάνω εγώ;

Το avatar του χρήστη manos_3
    Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    ira

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχουν περιπτώσεις που το BGA της GPU βγαζει έξοδο σε εξωτερική οθόνη και όχι στην δική του....Είναι πρόβλημα στο BGA....Με reflow μπορεί να στρώσει....Αλλά πρώτα ας τσεκάρει καλωδιοταινία και να δει αν φαίνεται το ίχνος της εικόνας στην οθόνη....

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] fujitsu siemens amilo pi 1556
    από escapecfu στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-14, 17:48
  2. [Φορητός Η/Υ] FUJITSU SIEMENS AMILO 2550 dc jack
    από Arnoldone στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-13, 10:27
  3. [Φορητός Η/Υ] fujitsu siemens amilo m -p 1437 προβλημα με gpu
    από chrisrer στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2