Λοιπόν παιδιά έχω νεότερα. Το LapTop δεν είχε απολύτως τίποτε (πέρα από την ανάγκη αντικατάστασης του Dc Socket). Από εκεί και πέρα την πάτησα σαν αρχάριος (ή και χαζός, γιατί όχι ???) ... Εξηγούμαι:

Το τροφοδοτικό που συνόδευε το LapTop (η κινεζιά δηλαδή) είχε κομένα όλα του τα καλώδια εξόδου (ακόμα και του Common), στο φισάκι από το πολύ το κούνα - κούνα που του έκανε ο κάτοχος. Αλλάχθηκε, και όλα μια χαρά.
Η απειρία μου (ή και βλακεία όπως προείπα) εστιάζεται στο γεγονός ότι δεν μέτρησα ποτέ, αλλά απλά δοκίμαζα με το Power On του LapTop (το οποίο φυσικά δεν ανταποκρινόταν). Επιπλέον δοκίμαζα και με το DELL τροφοδοτικό, στο οποίο όμως για κάποιο περίεργο λόγο ΔΕΝ έχω τα 19V στο εσωτερικό pin. Το DELL LapTop μου ωστόσο λειτουργεί κανονικά (και φορτίζει) χωρίς να το ενδιαφέρει αυτή η τάση όμως .
Σήμερα που ξεκίνησα τις μετρήσεις (επιτέλους), ανακάλυψα κι εγώ την "στραβή" (για να το πω κομψά), άλλαξα το καλώδιο (πάντα έχω ένα κάβα γι αυτό το άτομο), και όλα τέλεια (μέχρι την επόμενη φορά) ...

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την υποστήριξη σας ...