Γιατί δεν το δοκιμάζεις?
Γιατί δεν το δοκιμάζεις?
900MHz-64GHz
Αν τα 2 UPS ειναι ιδια, μπορεις να απομονωσεις απο την πλακετα την θετικη εξοδο του φορτιστη (ειναι με LM317??),
και να τοποθετησεις σε σειρα 2 διοδους schottky πχ στα 3Α.
Τωρα, αν εχεις και την δυνατοτητα να ξαναυπολογισεις την ταση εξοδου του φορτιστη, ωστε να επαναφερεις την πτωση τασης των διοδων, θα εισαι οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ultra : 05-05-14 στις 02:06
εγω θα ελεγα να ΜΗΝ κανει την συνδεσμολογια που λεει. πολλες φορες τα κυκλωματα ειναι πιο πολυπλοκα απο οτι φανταζομαστε. μπορει να φερουν καποιες επικινδυνες τασεις στην μπαταρια και η συνδεσμολογια που προτεινεις να δημιουργησει βραχυκυκλωμα. επίσης ειναι βεβαιο οτι θα εχεις προβλημα με το κυκλωμα φορτισης. ποιο κυκλωμα φορτισης θα φορτιζει την μπαταρια απο τα δυο?
Οι inverter των 2 UPS θα ειναι παραλληλα (μονιμα υπο ταση εφ οσον ειναι συνδεδεμενη η μπαταρια).
Προτεινω να μπουν οι διοδοι μονο στα κυκλωματα φορτισης, και γι αυτο αναφερω μετατροπη στην πλακετα.
Δεν εννοω να βαλει τις διοδους σε σειρα με την μπαταρια, γιατι ετσι φυσικα και δεν θα δουλευει.
Sorry που το λεω, αλλα νομιζω η ιδεα μου ειναι πολυ εμπνευσμενη, χεχε.
Ε μου κάνετε χαλάστρα τώρα.![]()
900MHz-64GHz
Παίδες..δεν πρόκειται να τρελαθώ. Χθες μίλησα με ένα φιλαράκι ο οποίος την έκανε την συνδεσμολογία που σκέφτηκα με απόλυτη επιτυχία και χωρίς δίοδα. Μέχρι το μεσημέρι σήμερα θα την κάνω και γω και θα σας πω σχετικά.