Η τηλεορασή σου είναι μάλλον με λυχνίες ?
Η τηλεορασή σου είναι μάλλον με λυχνίες ?
Μαλλον φιλε μου εννοεις ηλεκτρολυτικους πυκνωτες αν καταλαβα.Απο τα λεγομενα σου μαλλον εχει πεσει η οθονη και γι αυτο αργει να δειξει η εικονα με την προυποθεση οτι οι τροφοδοσιες λειτουργουν κανκνικα.Αν ειναι ετσι ανεβασε λιγο την ταση στο σκριν για να δεις αν γινει κατι αλλιως κανε της μια αναζωογονηση και οπου κρατησει.
RADIO6146
οπως το ειπε με τους υδροηλεκτρικους εγω νομισα οτι εχουν προβλημα τα υδραυλικα του σπιτιου. καταλαβαινεις φιλε μου οτι για μην μπορεις να πεις ακομη κατι με το σωστο του ονομα οτι βρισκεσαι ακομη σε βρεφικο σταδιο τουλαχιστον σε οτι αφορα τα ηλεκτρονικα. θα σου συνιστουσα να μην πειραματιστεις με την τηλεοραση σου αφου φερει επικινδυνη ταση δικτυου οπως επίσης και πολυ υψηλοτερες θανατηφορες τασεις. ασχολησου με μικρα χαμηλης τασης και καλα προστατευμενα κυκλωματα. εγκατεστησε (οχι εσυ αλλα ηλεκτρολογος) ρελε διαρροης.
καλο πασχα.
Μάλλον θα θέλει όχι υδροηλεκτρικούς πυκνωτές αλλά πυκνωτάς υδατοκαλιέργειας μάρκας SELONDA
Είναι καλοί αυτοί
Ηλεκτρολυτικούς ήθελα να πω αλά το περνώ από word για ορθογραφικά λάθη και κάπου εκεί έγινε η πατάτα. Το διόρθωσα. Α τα βρέφη κάποια στιγμή με τον καιρό μεγαλώνουν και θέλουν να μαθαίνουν, οι τηλεοράσεις έχουν αντιστάσεις που αποφορτίζουν τους πυκνωτές από της υψηλές τάσεις. Και όταν τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας ελαττώνετε στο 0 οι πιθανότητες ηλεκτροπληξίας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris15 : 18-04-14 στις 15:02