Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Εχεται κολλήσει βλέπω σε έναν πυκνωτή. Το θέμα είναι απλό. Ο συγκεκριμένος πυκνωτής δεν έχει σχέση με το Vertical αλλά εγώ θα τον άλλαζα και το ίδιο πρότεινα και στον φίλο που προσπαθεί να διορθώσει την συσκευή του ( ενώ η γνώμη κάποιου άλλου είναι να μην αλλαχτεί). Το θέμα είναι ότι ο Νίκος από Λάρισα έτσι όπως το έγραψε όπως το διατύπωσε έγινε παρεξηγήσιμος και όταν του το ανέφερα προτίμησε να αποχωρήσει παρά να γεμίσουμε SPAM το θέμα το συγκεκριμένο. Εσύ τώρα Κώστα τι θέλεις να πεις??? Είσαι μέλος κριτικής επιτροπής???? ή απλά ήθελες να ποστάρεις κι επειδή δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις έγραψες αυτό??? Αν μπορείς να βοηθήσεις κάνε το γιατί σε αυτό το forum o ρόλος μας δεν είναι ανταγωνιστικός μιας και δεν εισπράτουμε χρήματα από πουθενά. Κάνε το χωρίς να προσβάλεις και να κριτικάρης .

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεται κολλήσει βλέπω σε έναν πυκνωτή. Το θέμα είναι απλό. Ο συγκεκριμένος πυκνωτής δεν έχει σχέση με το Vertical αλλά εγώ θα τον άλλαζα και το ίδιο πρότεινα και στον φίλο που προσπαθεί να διορθώσει την συσκευή του ( ενώ η γνώμη κάποιου άλλου είναι να μην αλλαχτεί). Το θέμα είναι ότι ο Νίκος από Λάρισα έτσι όπως το έγραψε όπως το διατύπωσε έγινε παρεξηγήσιμος και όταν του το ανέφερα προτίμησε να αποχωρήσει παρά να γεμίσουμε SPAM το θέμα το συγκεκριμένο. Εσύ τώρα Κώστα τι θέλεις να πεις??? Είσαι μέλος κριτικής επιτροπής???? ή απλά ήθελες να ποστάρεις κι επειδή δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις έγραψες αυτό??? Αν μπορείς να βοηθήσεις κάνε το γιατί σε αυτό το forum o ρόλος μας δεν είναι ανταγωνιστικός μιας και δεν εισπράτουμε χρήματα από πουθενά. Κάνε το χωρίς να προσβάλεις και να κριτικάρης .
    επιθετικο τροπο εχεις σε ολες τιs απαντησεις σου ..τελος παντων
    τι να πω αδερφε ...εχει γραμμη ...ωραια ....5 πραγματα ειναι..
    ταση ,ic,πυκνωτες (vertical),giog,και αντε να μην εχει οδηγηση.

λεει και τωρα το ειδα ..οτι καιει την ασφαλοαντισταση..ε ωραια μια διοδο και 1 πυκνωτη εχει
    εκει και μετα ειναι το ic..
    υποτιθεται ξερουμε τα βασικα ..βοηθεια σε τι ..δεν ειναι καν πονηρη βλαβη αυτη
    5 λεπτα δουλεια ειναι

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Καλησπερα παιδια και σας ευχαριστω για την απαντηση σας...
    δεν εχω σκοπο να σας δημιουργησω αντιπαραθεση απλα δεν γνωριζω αρκετα ωστε να μπορεσω να βρω την βλαβη γιαυτο και ζητησα την βοηθεια σας και σας ευχαριστω..
    εστω απο αυτα που γνωριζω σιγα σιγα ελπιζω πως θα την βρω την βλαβη...
    σημερα λοιπον μετρησα την ταση που παιρνει το vertical χωρις το ολοκληρωμενο πανω και ειναι 12,7 Volt.
    να υποθεσω πως δεν ειναι καλη καθως θα επρεπε να παιρνει 25.
    επισης εβγαλα το ολοκληρωμενο και τωρα δεν μου καιει την ασφαλειοαντισταση..
    μπορειτε να με βοηθησετε τι αλλο να μετρησω?
    τα γιογκ ποια ειναι?
    εχω κοιταξει τις διοδους και ειναι οκ...
    υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος πυκνωτης και αν ναι πως θα το καταλαβω?
    σας ανεβαζω φωτο μηπως και σας βοηθησω καλυτερα.
    να σας υπενθημησω πως μου εκαιγε την ασφαλειοαντισταση R752 που την εχω αφεραιση οταν τραβηξα της φωτογραφιες,
    και παλι σας ευχαριστω και περιμενω βοηθεια σας

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Λοιπόν το Vertical out βρίσκεται στο 12 πόδι του ολοκληρωμένου από εκεί πηγαίνει σε δύο Ζένερ ZD681 και ZD682 τις μετράς να μην είναι βραχυκυκλωμένες. Τα πηνία του Vertical έχουν παράλληλα ένα πυκνωτή 100NF/100V αν βλέπω καθαρά στο σχέδιό μου είναι ο C695 Αν είναι βραχυκυκλωμένος τότε τον αντικαθιστάς. Δες αυτά που είναι πολύ σημαντικά και τα λέμε. Αν αυτά τα βρεις οκ η επόμενη δοκιμή είναι να βάλεις το ολοκληρωμένο στη θέση του και να αφαιρέσεις το ένα από τα δύο καλώδια του Vertical από το Yoke . Θα σου πω όταν έρθει η ώρα.

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν το Vertical out βρίσκεται στο 12 πόδι του ολοκληρωμένου από εκεί πηγαίνει σε δύο Ζένερ ZD681 και ZD682 τις μετράς να μην είναι βραχυκυκλωμένες. Τα πηνία του Vertical έχουν παράλληλα ένα πυκνωτή 100NF/100V αν βλέπω καθαρά στο σχέδιό μου είναι ο C695 Αν είναι βραχυκυκλωμένος τότε τον αντικαθιστάς. Δες αυτά που είναι πολύ σημαντικά και τα λέμε. Αν αυτά τα βρεις οκ η επόμενη δοκιμή είναι να βάλεις το ολοκληρωμένο στη θέση του και να αφαιρέσεις το ένα από τα δύο καλώδια του Vertical από το Yoke . Θα σου πω όταν έρθει η ώρα.
    Καλησπερα,
    στο σχεδιο δεν βλεπω ζενερ με αριθμο ZD681 και ZD682..
    μηπως δεν ψαχνω σωστα?
    σε ποια θεση ακριβως ειναι?κοντα στον μετασχηματιστη?
    οσο για τον πυκνωτη που ειναι παραλληλα στο vertical με αριθμο C695 βρηκα ενα σε αυτο το μεγεθος που σας δειχνω στην φωτογραφια..πωσ θα καταλαβω αν ειναι οκ?
    τα διοδακια ολα τα κοιταξα και ειναι οκ
    η φωτο με τον C695
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

η ασφαλειοαντίσταση R752 που ήταν καμμένη σου έδειχνε βραχυκύκλωμα ή έδειχνε ανοιχτή?

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    η ασφαλειοαντίσταση R752 που ήταν καμμένη σου έδειχνε βραχυκύκλωμα ή έδειχνε ανοιχτή?
    Νικο η ασφαλειοαντισταση που την μετρησα με το πολυμετρο στο buzzer δεν χτυπουσε...

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση] ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD HITACHI L37V01EA ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ
    από akis_volos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-12, 23:24
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-12, 16:17
  3. [Τηλεόραση] HITACHI 42PD7200 ΚΑΗΚΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ
    από spyrosvon στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-12, 19:21
  4. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ HITACHI