Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagos_89 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η θέση που πρεπει να είνια το (-) των πυκνωτών είνια σκιασμένη πάνω στην πλακέτα επομένως δεν έχω κανει λάθος στην πολικότητα. οι πυκνωτές που έβαλα ήταν καινούργιοι. Οι αντιστάσεις είνια όλες εντάξει, όσο για τα εξαρτήματα με τις διπλές διόδους τα έβγλα και οταν βάζω τον κόκκινο ακροδέκτη όπως λες στο μεσαίο ποδαράκι και το μαύρο στα ακριανά εναλλάξ έχω και στις δύο συνέχεια σταθερά. Όταν όμως βάζω τον μάυρο ακροδέκτη στο μεσαίο ποδαράκι και τον κόκκινο στα ακριανά εναλλάξ δεν παίρνω απολύτως τίποτα. (έχω αναλογικό πολύμετρο και επίσης έψαξα για τα συγκεκριμένα εξαρτήματα σε 5-6 μαγαζία άλλοι μου είπαν δεν τα ξέρουμε και άλλοι πως δεν υπάρχουν πλεον τέτοια. ο καθένας δηλαδη μου λεγε το δικό του)

Λογικά οι διπλοδίοδοί σου φαίνονται εντάξει με την μέτρηση. Πες μας αν ανάβει το led της οθόνης και αν μπορείς να μετρήσεις τις τάσεις εξόδου του τροφοδοτικού στους ακροδέκτες που φεύγουν προς την mainboard. Επίσης μέτρησε για συνέχεια και το εξάρτημα που είχες πει ότι είναι μαύρο σε ένα ποδαράκι και κάτω από την πλακέτα. (Ρ6KE9V1A, μέτρησέ το με το πολύμετρο αν βραχυκυκλώνει όπως σου έγραψε παραπάνω ο Φίλιππος).