Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εννοείς ότι δεν ανάβει καθόλου το λαμπάκι, τότε
χωρίς ρεύμα στην οθόνη για οτιδήποτε κάνεις


τσεκάρισε πάλι την πολικότητα στους πυκνωτές που άλλαξες, τσεκάρισε την ασφάλεια και την μεγάλη αντίσταση (άσπρο κυκλάκι) με πολύμετρο για συνέχεια.

Για τα εξαρτήματα με τις διπλές διόδους στην ψύκτρα τσεκάρεις με το πολύμετρο στη θέση αντίστασης. Το κόκκινο στο κεντρικό ποδαράκι και το μαύρο στα ακριανά εναλλάξ. Πρέπει να έχεις συνέχεια και στις 2 σταθερά.

Μετά το μαύρο στο κεντρικό ποδαράκι και το κόκκινο στα ακριανά εναλλάξ, θα έχεις αμέσως για λίγο συνέχεια και πολύ γρήγορα θα πέσει η τιμή στο πολύμετρό σου.

Τσεκάρεις και τις αντιστάσεις στα μάυρα κυκλάκια.

Όλα αυτά αν έχεις αλλάξει όλους τους πυκνωτές (όχι μόνο τον 680mf) που είχε σκάσει με καινούργιους και όχι μεταχειρισμένους.
Η θέση που πρεπει να είνια το (-) των πυκνωτών είνια σκιασμένη πάνω στην πλακέτα επομένως δεν έχω κανει λάθος στην πολικότητα. οι πυκνωτές που έβαλα ήταν καινούργιοι. Οι αντιστάσεις είνια όλες εντάξει, όσο για τα εξαρτήματα με τις διπλές διόδους τα έβγλα και οταν βάζω τον κόκκινο ακροδέκτη όπως λες στο μεσαίο ποδαράκι και το μαύρο στα ακριανά εναλλάξ έχω και στις δύο συνέχεια σταθερά. Όταν όμως βάζω τον μάυρο ακροδέκτη στο μεσαίο ποδαράκι και τον κόκκινο στα ακριανά εναλλάξ δεν παίρνω απολύτως τίποτα. (έχω αναλογικό πολύμετρο και επίσης έψαξα για τα συγκεκριμένα εξαρτήματα σε 5-6 μαγαζία άλλοι μου είπαν δεν τα ξέρουμε και άλλοι πως δεν υπάρχουν πλεον τέτοια. ο καθένας δηλαδη μου λεγε το δικό του)