Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Θέμα: LG 42LD650

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπανια χαλανε οι μεγαλοι ηλεκτρολυτικοι γιατι δεν ζοριζονται πολυ,100Hz μονο εχουν συχνοτητα να εξομαλυνουν.
    μιλατε για τα 310 ? χαλανε και αυτοι ..αλλα στην περιπτωση μου οι τασεις εινε ολες κανονικες και χωρις κυματωση
    τα εχω δει αυτα με το καλημερα ...δεν εινε στο live η ζημια ..στο κυκλωμα του ινβερτερ το κοβω...να βγαλω το προτεκτ
    να την κανω καρβουνο να ησυχασω και εγω και αυτη στο τελος

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Το energy mode saving σε αυτήν την tv πως δουλεύει; Επίσης βλέπω ότι έχει 2 μεγάλους πυκνωτές (400-450V) και 2 μετασχηματιστές (2x2) λογικά 2 κυκλώματα, ένα για κάθε μετασχηματιστή(?) ίσως και να κάνω λάθος. Αν θα έκανες τράμπα τους μετασχηματιστές (θέση) μήπως άλλαζε κάτι με τις συνολικές αντιστάσεις των 2 κυκλωμάτων και δεν γινόταν ενεργοποίηση στην προστασία; Ή αντίστοιχα τράμπα στους μεγάλους πυκνωτές... Απλά μια ιδέα που μπορεί να είναι και πατάτα. Λογικά απ'όσα γράφεις όπως τα έχεις δοκιμάσει και λες, βγαίνει να φταίει ο controller ή να είνα οι λάμπες αλλά μπορεί να είναι κάτι πιο απλό γιατί δεν κόβει αμέσως και σε συγκεκριμένα δευτερόλεπτα.
    Επίσης αυτό με το source που διάβασα έγραφε πως ενώ παίζει πριν μπει σε stanby πατάς το source να αλλάζει πηγή μέχρι να γίνει το led πράσινο, όχι το source συνεχόμενα, στο ίδιο forum έγραφε για reset από το service menu. Τα πυκνωτάκια στην mainboard τα έχεις τσεκάρει;

Κάτι άλλο που θα δοκίμαζα αν ήταν δική μου θα ήταν να δω αν προλαβαίνω όσο είναι ανοικτή να μπω στο menu και να χαμηλώσω την φωτεινότητα. Πχ σε κάποιες belinea και ενώ είχαν standard μια λάμπα η οποία γνώριζα πως ήταν στα τελευταία της χωρίς όμως να έχει φτάσει στο σημείο να ροζίζει, με την μείωση της φωτεινότητας έμενε ανοικτή για πιο πολλή ώρα. Αν βέβαια είναι για επισκευή δεν ξέρω αν αξίζει να φας ώρα, εγώ πάντως δεν θα την άφηνα να την παραδώσω χαλασμένη. Περισσότερο για να ξέρω τι φταίει σε επόμενη αντίστοιχη επισκευή. Να μην την κάνεις κάρβουνο, να την φτιάξεις όσο καιρό κ αν σου πάρει. Στην τελική να παραγγείλεις ένα τροφοδοτικό ώστε να το έχεις καβάτζα για επόμενες επισκεύες να σου λύνει πιο γρήγορα τα χέρια στον εντοπισμό μεταξύ panel ή τροφοδοτικού.

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το energy mode saving σε αυτήν την tv πως δουλεύει; Επίσης βλέπω ότι έχει 2 μεγάλους πυκνωτές (400-450V) και 2 μετασχηματιστές (2x2) λογικά 2 κυκλώματα, ένα για κάθε μετασχηματιστή(?) ίσως και να κάνω λάθος. Αν θα έκανες τράμπα τους μετασχηματιστές (θέση) μήπως άλλαζε κάτι με τις συνολικές αντιστάσεις των 2 κυκλωμάτων και δεν γινόταν ενεργοποίηση στην προστασία; Ή αντίστοιχα τράμπα στους μεγάλους πυκνωτές... Απλά μια ιδέα που μπορεί να είναι και πατάτα. Λογικά απ'όσα γράφεις όπως τα έχεις δοκιμάσει και λες, βγαίνει να φταίει ο controller ή να είνα οι λάμπες αλλά μπορεί να είναι κάτι πιο απλό γιατί δεν κόβει αμέσως και σε συγκεκριμένα δευτερόλεπτα.
    Επίσης αυτό με το source που διάβασα έγραφε πως ενώ παίζει πριν μπει σε stanby πατάς το source να αλλάζει πηγή μέχρι να γίνει το led πράσινο, όχι το source συνεχόμενα, στο ίδιο forum έγραφε για reset από το service menu. Τα πυκνωτάκια στην mainboard τα έχεις τσεκάρει;

Κάτι άλλο που θα δοκίμαζα αν ήταν δική μου θα ήταν να δω αν προλαβαίνω όσο είναι ανοικτή να μπω στο menu και να χαμηλώσω την φωτεινότητα. Πχ σε κάποιες belinea και ενώ είχαν standard μια λάμπα η οποία γνώριζα πως ήταν στα τελευταία της χωρίς όμως να έχει φτάσει στο σημείο να ροζίζει, με την μείωση της φωτεινότητας έμενε ανοικτή για πιο πολλή ώρα. Αν βέβαια είναι για επισκευή δεν ξέρω αν αξίζει να φας ώρα, εγώ πάντως δεν θα την άφηνα να την παραδώσω χαλασμένη. Περισσότερο για να ξέρω τι φταίει σε επόμενη αντίστοιχη επισκευή. Να μην την κάνεις κάρβουνο, να την φτιάξεις όσο καιρό κ αν σου πάρει. Στην τελική να παραγγείλεις ένα τροφοδοτικό ώστε να το έχεις καβάτζα για επόμενες επισκεύες να σου λύνει πιο γρήγορα τα χέρια στον εντοπισμό μεταξύ panel ή τροφοδοτικού.
    μαλιστα οχι καμια σχεση οι μετασχηματιστες ειναι για τις λαμπες ..οι πυκνωτες στην ανορθωση
    πρασινο λεντ δεν υπαρχει κοκκινο =στανμπαι μπλε = ον
    ουτε source !! ιnput ναι εχει μαλον αυτο ενοουν
    σε σερβισε μοντε το να μπεις σε αυτη την τβ θελει ειδικο τηλεχειριστηριο απο οτι ξερω
    mainboard εχω και αλλη ..εχω κανει σκατζα τα ..γιδια ..

το να την παραδωσης χαλασμενη εξαρτατε απο το αν πληρωνει ο πελατης
    αν πληρωνει και πανελ αλλαζω ..αλλα χλωμο το βλεπω μεχρι 100ευρο αντε να του πεις
    παραπανω ...την βλεπω για κοψιμο ανταλακτικα..
    κοιτα την λυση την εχω ..Μανωλοπουλος λεγεται ..αλλα μου την εχει καρφωση να
    το βρω και τα το βρω

υ.γ αν εχει κανενα παληκαρι το τροφοινβερτερ της ξεκολι@ρ@ς λτζι απο καμια σπασμενη
    η με προβλημα στην μαιν.. που δουλευη το αγοραζω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 18-03-14 στις 23:34

Το avatar του χρήστη G.POL
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    ΤΡΙΠΟΛΗ

Προεπιλογή

για δωσε τον κωδικο της μπας..... και υπαρχει τιποτα να ψαξω
    g.pol

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από G.POL Εμφάνιση μηνυμάτων
    για δωσε τον κωδικο της μπας..... και υπαρχει τιποτα να ψαξω
    Γιωργο αυριο ...θα στο γραψω εδω
    ειναι η πλακετα στο #3 ποστ στην φωτο
    εχω και εγω σκουπιδια απο κομενες λσιντι λεντ παλιοπλασμα.. τ-κον τροφοδοτικα μαιν
    να κανουμε καμια σκατζα ..μπας και βγαλουμε το χειμωνα

Το avatar του χρήστη G.POL
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    ΤΡΙΠΟΛΗ

Προεπιλογή

οκ θα ψαξω και θα σου πω αυριο αν υπαρχει τιποτα.
    κατι αλλο,ποιες τασεις εχεις στο τροφοδοτικο,με εκτος τη φισα που παει στην mainboard?
    g.pol

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

"οι μετασχηματιστες ειναι για τις λαμπες ..οι πυκνωτες στην ανορθωση"

Sorry πάντως πoυ σε μπέρδεψα. Στις δικές μου οθόνες νόμιζα πως η τάση που φτάνει στο πρωτεύων των μετασχηματιστών περνάει πρώτα από την ανόρθωση. Δεν ήξερα ότι η δική σου είναι ηλιακή

Καλή τύχη. Ο Μανωλόπουλος κορυφή. :P

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από G.POL Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ θα ψαξω και θα σου πω αυριο αν υπαρχει τιποτα.
    κατι αλλο,ποιες τασεις εχεις στο τροφοδοτικο,με εκτος τη φισα που παει στην mainboard?
    νομιζω μονο την 3.5βολτ ..αν δεν σηκωση επιστροφη η main στο power λογικο ειναι

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

. Στις δικές μου οθόνες νόμιζα πως η τάση που φτάνει στο πρωτεύων των μετασχηματιστών περνάει πρώτα από την ανόρθωση. Δεν ήξερα ότι η δική σου είναι ηλιακή
    δεν το καταλαβα ...ειπες να σκατζαρω τους μετ/σχες και τους μεγαλους πυκνωτες στο ποστ σου///
    ετσι..??
    Το energy mode saving σε αυτήν την tv πως δουλεύει; Επίσης βλέπω ότι έχει 2 μεγάλους πυκνωτές (400-450V) και 2 μετασχηματιστές (2x2) λογικά 2 κυκλώματα, ένα για κάθε μετασχηματιστή(?) ίσως και να κάνω λάθος.
    λαθος καμια σχεση

τι σχεση εχουν οι πυκνωτες στα 310 στο live κοματι του τροφοδοτικου με τα τρανσφορμ του ινβερτερ??

μηπως μπερδευεσε ?? εινε τροφοδοτικο + ινβερτερ στην ιδια πλακετα

το τροφοδοτικο ειπαμε ΕΙΝΕ ΟΚ 3,5 12 20 βολτ και με παλμογραφο ελεγμενο

η τβ τα 15 δευτερα που βλεπεις εικονα ειναι αψογη ..χαρτι ..

ο μανωλοπουλος δεν ξερω αν ειναι κορυφη ...και σε τι ?? απλα το ebay αργει λιγο οποτε αν την εχει
    την πλακετα θα τον προτημισω ..σε λογικη τιμη ενοειτε..αλλα θα και αυτη θα την φτιαξω ..μου την καρφωσε ασχημα
    η πορνη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 19-03-14 στις 01:25

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

H ανόρθωση δεν παίζει ρόλο για να φτάσουν σωστά τα 20V και να σου οδηγήσουν το ολοκληρωμένο που ψάχνεις από την αρχή ώστε να έχεις σωστή οδήγηση προς στους μετασχηματιστές; Δεν υπάρχει περίπτωση να σου φτάνει λιγότερο από 20V VCC και τελικά να μην σου κόβει από υπερθέρμανση ή high current αλλά να υπολειτουργεί;

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας