Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν κάνω λάθος δεκτό, αλλά καλό θα ήταν να μην με πιάνεις από τα μούτρα για 2 videos και την πληρώνουν και οι υπόλοιποι που ενώ έχεις τις γνώσεις, δεν τους απαντάς απλά επειδή στράβωσες με το utube το οποίο κατά την γνώμη μου δεν κάνει κακό σε κάποιον που δεν έχει τις γνώσεις σου για να αρχίσει και να δει πριν προσπαθήσει ή να διαβάσει σε ένα thread και να ψάξει γενικώς το internet.
    Βαγγέλη δεν σε πιάνω απο τα μούτρα απλώς να καταλάβεις οτι αυτά που κάνουν είναι πείραματα που τα περισσότερα δεν δουλεύουν για πολύ στην περιπτωση μας εδώ το κόλπο με την αντίσταση είναι τρόπος επισκευής απο την εταιρεία αλλά δεν το κάνουν σωστά θελει και κάτι άλλο για να δουλέψει
    προσπαθούμε να τους βοηθάμε όλους αλλά αν δεν γνωρίζουν τα βασικά εκει δεν υπάρχει ο χρόνος να εξηγήσεις μπορεί ακόμη και να σκοτωθεί απο τάση μόνο και μόνο γιατί νομίζει οτι μπορεί να το φτιάξει και είναι λάθος αυτό δεν είμαι κυκλοθυμικός και αφού γουστάρεις τα ηλεκτρονικά εγώ θα σε βοηθήσω σε οτι χρειαστείς

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

vp74 (05-03-14)

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη δεν σε πιάνω απο τα μούτρα απλώς να καταλάβεις οτι αυτά που κάνουν είναι πείραματα που τα περισσότερα δεν δουλεύουν για πολύ στην περιπτωση μας εδώ το κόλπο με την αντίσταση είναι τρόπος επισκευής απο την εταιρεία αλλά δεν το κάνουν σωστά θελει και κάτι άλλο για να δουλέψει
    προσπαθούμε να τους βοηθάμε όλους αλλά αν δεν γνωρίζουν τα βασικά εκει δεν υπάρχει ο χρόνος να εξηγήσεις μπορεί ακόμη και να σκοτωθεί απο τάση μόνο και μόνο γιατί νομίζει οτι μπορεί να το φτιάξει και είναι λάθος αυτό δεν είμαι κυκλοθυμικός και αφού γουστάρεις τα ηλεκτρονικά εγώ θα σε βοηθήσω σε οτι χρειαστείς
    Αυτό που έγραψες ειλικρινά με ικανοποιεί πλήρως και έχω καταλάβει γιατί δεν δίνεις παραπάνω πληροφορίες. Εγώ είχα και 2 ίδιες και ευτυχώς μπορούσα να κάνω τράμπα την mainboard και να καταλήξω στο τροφοδοτικό. Αν δεν είχα θα έκανα το κόλπο με την αντίσταση αλλά ευτυχώς δεν το δοκίμασα και στις 2. Όταν το δοκίμασα μου δημιούργησε πρόβλημα με το πράσινο led (αναβόσβηνε και μετά που την άνοιξα άκουγα και διακοπτόμενο θόρυβο σαν κάτι να μην μπορούσε να ξεκινήσει). Αν ήμουν πιο προσεκτικός θα μπορούσα να το δοκιμάσω με το pin στον αέρα πριν του δώσω τα volts, αν και δεν ξέρω αν και αυτό θα βοηθούσε.

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Αρτα

Προεπιλογή

Καλημερα στην παρεα.Ανεβασω φωτο της πλακετιτσας με τα ολοκληρωμενα.Οποιος μπορει να μας διαφωτιση σε μια τελευταια προσπαθεια επισκευη της.Πρεπει να αναφερω για τα παραπανω οτι δεν ειμαι ασχετος γιατι κι εγω ηλεκτρονικος ειμαι απλα δεν ειχα ασχοληθει με τις οθονες τοσο πολυ (εκτος απο καναν πυκνωτη).Τωρα λογω κρισης ειπα να διευρυνω λιγο τους οριζοντες μου για να μην παει χαμενη η οθονη.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπόν μιας και το ξεκόλλησες να δεις από κάτω... Τα 2 mosfet είναι δεξιά. H λύση που πρότεινα εγώ είναι να τα αλλάξεις αλλά επειδή δεν έχεις, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις κόλληση (μπορείς και από την επάνω μεριά της πλακέτας) στα D1D1, D2D2 και στα pins1 του κάθε mosfet. Αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο όπως εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να σου πει ο Νίκος τι άλλο χρειάζεται εκτός από την αντίσταση στο chip της mainboard διότι εγώ δεν το γνωρίζω (θα ήθελα βέβαια να το μάθω )

Πληροφοριακά όμως αυτό που έχω δει είναι το εξής: Σε άλλα τροφοδοτικά (LG) τα 2 αυτά mosfets είναι ίδια. Σε αυτό το τροφοδοτικό δεν είναι ίδια. Αν κατεβάσεις τα datasheets θα δεις ότι το επάνω (E6N03) έχει μεγαλύτερες τιμές στα specs thermal resistance από το κάτω.

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg 710n.jpg (148,4 KB, 69 εμφανίσεις)

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Αρτα

Προεπιλογή

Thanks Βαγγελη!!!Τα ολοκληρωμενα αυτα απο Αθηνα που μπορω να τα βρω????

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από radiotimes Εμφάνιση μηνυμάτων
    Thanks Βαγγελη!!!Τα ολοκληρωμενα αυτα απο Αθηνα που μπορω να τα βρω????
    Εμένα μου τα έφερε ο Σιδέρης στην Αγ.Κωνσταντίνου αλλά με παραγγελία. Περίμενα 15 ημέρες. Μου έφερε 10αδα. Πριν παραγγείλεις περίμενε να σου πει κ ο Νίκος για το άλλο. Αν θέλεις και έχεις μπορείς να δοκιμάσεις με τροφοδοτικό από samsung 940n ή samsung 910n που δεν έχει την πλακέτα και τα mosfet τα έχει στο κάτω μέρος του τροφοδοτικού. Σε αυτό δεν γράφει τις τάσεις από το τροφοδοτικό στην mainboard. Στα άλλα γράφει (13V και 5V). Αν θελήσεις και δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις mainboard έχω 2 λειτουργικές για 710n από ανταλλακτικά.

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ο Νίκος τελικά έχει δίκιο, η βλάβη του τροφοδοτικού μου ναι μεν παρουσιάστηκε μετά την μόντα 50Ωhm στο 5-6 pin αλλά δεν ξαναδοκίμασα την κάρτα με άλλο τροφοδοτικό μετά την μόντα. Την δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό σήμερα και παίζει με την μόντα των 50Οhm 1/2W. Η βλάβη του τροφοδοτικού μου δεν προήλθε από την αντίσταση αλλά από το mosfet που ήταν να τα τινάξει. Ζητώ συγνώμη για την επιμονή, την λύση την έδωσε ο Νίκος και είναι η σωστή.

Παρόμοια Θέματα

1. Samsung SyncMaster 940 NW
    από d_nikolaos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-15, 22:19
  2. [Οθόνη Samsung] ΠΛΑΚΕΤΑ samsung syncmaster 940N
    από ydravlikos στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-14, 22:53
  3. [Οθόνη Samsung] ΟΘΟΝΗ SAMSUNG SYNCMASTER MP
    από IANPACH στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-14, 17:42
  4. [Τηλεόραση Samsung] Προβλημα σε Samsung Syncmaster B2030HD.
    από DiagExpert στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-12, 10:52
  5. samsung monitor 710N
    από fuzz στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-12, 15:57

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι