Ενα crydom 25A το οποιο το ειχα παρει παλια μεταχειρισμενο απο δημοπρασια για λιγοτερο απο 10 ευρω κανονικα κανει πολυ περισσοτερο
Ενα crydom 25A το οποιο το ειχα παρει παλια μεταχειρισμενο απο δημοπρασια για λιγοτερο απο 10 ευρω κανονικα κανει πολυ περισσοτερο
Δοκίμασα χθες το πρώτο μου reball σε ένα mcp67mv chipset. Το laptop έκανε επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις και όλα έδειχναν ότι χρειαζόταν reball.
Δοκίμασα με τον εξοπλισμό που έχω (Auyoe 852 + T-8280) και τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα.
Το laptop ανοίγει πλεόν κανονικά, αλλά δεν έχω ήχο και δεν λειτουργεί το touchpad. Δοκίμασα με εξωτερικό mouse και όλα ΟΚ. Υποψιάζομαι ότι πιθανότατα να μην έγινε σωστά κάποια κόλληση ή να βραχυκυκλώνουν πουθενά τα μπαλάκια. Δεν χρειάζεται να πω πως έκανα 3 φορές την διαδικασία τοποθέτησης των solder balls μέχρι να το πετύχω (???). Την άλλη φορά ελπίζω καλύτερα...
Ρε παιδιά εγώ έχω μια αφελή απορία τα μηχανήματα τα κάνετε απόσβεση ; Και έχει λεφτά η δουλειά αυτή ?
Για την εμπειρία δεν το συζητάμε καν!
Το καλό της υπόθεσης είναι πως τελικά πέρα από την εμπειρία, πέτυχα και το reballing!Στο touchpad, δεν είχα κουμπώσει καλά την καλωδιοταινία, ενώ ο ήχος ήταν θέμα ρύθμισης. Το πόσο θα αντέξει βέβαια το reballing είναι άγνωστο, ενώ έχω πάρα πολλά ακόμη να μάθω, σε επίπεδο τεχνικής.
Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάποιον σταθμό IR ή HA. Είμαι ανάμεσα στον Honton HT-392 (τον οποίο φαίνεται να έχουν χρησιμοποιήσει πολύ με πολύ καλά αποτελέσματα) και στο Scotle IR360 Pro V3. Πρακτικά από ότι κατάλαβα ο Scotle πλασάρετε ως πιο "αξιόπιστο" και πιστοποιημένο μηχάνημα, ενώ έχει επιπλέον την δυνατότητα να αλλάζει από HA σε IR. Η διαφορά όμως στην τιμή δεν είναι και μικρή. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία από αυτά τα μηχανήματα;
Για τον Honton την είχα ψάξει κάποια στιγμή και είχα θετική άποψη για την αγορά του.Το μηχάνημα δεν το έχω δουλέψει.
Γενικά είμαι της σχολής hotair, αλλά είναι μεγάλη συζήτηση.
εγω εχω παρει το SCOTLE IR 6000 http://www.scotle.com/en/infrared-bg...k-station.html ειναι παρα πολυ καλος.
Σκεφτομαι και εγω για εναν Scotle Ir6000 αλλα πολυ φοβαμαι μηπως ο IR6000 δεν ειναι επαρκης για μεγαλυτερες m/b οπως αυτη του PS3 αλλα και ισως ο ελεγχος της θερμοκρασιας ειναι δυσκολοτερος και αντι να εξοικονομησω χρηματα κανοντας ομως και την δουλεια μου , στο τελος θα πληρωσω πολυ παραπανω για να παρω εναν ας πουμε Scotle ΙΡ360 Pro ή κατι αντιστοιχο .
Δεν ειναι καιρος για μεγαλα εξοδα , αλλα ουτε και για "πειραματα".
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα η κατασταση δηλαδη .
Δεν είναι καιρός για πειράματα αλλά βλέπω όλοι πετάτε λεφτά από εδώ και από εκεί.
900MHz-64GHz