Δεν είναι καιρός για πειράματα αλλά βλέπω όλοι πετάτε λεφτά από εδώ και από εκεί.
Δεν είναι καιρός για πειράματα αλλά βλέπω όλοι πετάτε λεφτά από εδώ και από εκεί.
900MHz-64GHz
Τα έχουμε πει πολλές φορές. Πάρε έναν απλό σταθμό με το χέρι και έναν προθερμαντήρα και τελείωσε το θέμα.
900MHz-64GHz
Ειναι η πιο οικονομικα συμφερουσα λυση αλλα θελει αρκετη εξοικειωση και εμπειρια . Ο Κωνσταντινος την εχει , αλλα για αρκετους απο εμας ειναι λιγο δυσκολο. Παντως σκεψου οτι για να επιτυχεις μια επισκευη bga το πιο μεγαλο μερος της δουλειας επιτυγχανεται με ενα καλο preheater.
Ωραια τοτε ...
Ενα καλο πακετο σταθμου στο χερι και προθερμαντηρα ποιο θα ηταν ωστε να γνωριζω οτι σε περιπτωση αποτυχιας φταιω εγω και οχι ο εξοπλισμος ?
Δεν σε πειράζω, έναν 852 aoyue και έναν 853 preheater.
Βέβαια μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε σταθμό από τους πιο καινούριους.
900MHz-64GHz
leosedf (07-03-14)
Εγω κατασκευαζω ενα σε επιπεδο jovy 8500 (ισως και καλυτερο σε σημεια) με οικονομικα υλικα αλλα εχω ριξει πολυ δουλεια και εχω και στη διαθεση μου μηχανηματα φιλου (τορνο φρεζα στραντζα ηλεκτροκολληση)
Τελικα αν βαλεις τον κοπο που χρειαζετε να το φτιαξεις δεν συμφερει η κατασκευη για 1 κομματι (τρομερα ποιο δυσκολο απο οτι φαινετε).
ή επειδη δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα , προσπαθεις να παρεις οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις με τα λεφτα σου , ψαχνωντας το οσο το δυνατον περισσοτερο προσπαθωντας να επενδυσεις για το μελλον για να συνεχισεις να βγαζεις ενα μεροκαματο .
Ζουμε και σε μια χωρα που δεν ειναι και τοσο ευκολο να δεις κατι σε λειτουργια και μετα να το αγορασεις , οποτε πρεπει να στηριχθεις στις γνωμες των αλλων και την ειλικρινια τους .