Τελικά με τα πολλά κάταφερα να αλλάξω αυτό τον ηλεκτρικό διακόπτη που ασφαλίζει το πορτάκι.
Τζίφος. Το πρόβλημα παρέμεινε.
Αναγκαστήκαμε και φωνάξαμε το service και μας είπε ότι το πρόβλημα ήταν στις ψύκτρες του μοτέρ (μάλλον εννοεί τα καρβουνάκια φαντάζομαι, αφού δεν ήμουν μπροστά), όπως ήδη είχε αναφέρει και η Αλεξάνδρα παραπάνω.
Τώρα το γιατί ο κωδικός σφάλματος παραπέμπει ξεκάθαρα (δεν λέει "ή αυτό ή το άλλο" αλλά ξεκάθαρα αυτό) στο πορτάκι και τελικά καταλήγει να είναι μοτέρ, ένας θεός (και η brandt) το γνωρίζουν.
Κάποιος κακοπρόαιρετος θα σκεφτόταν συνομωτικά ότι έτσι (με λάθος μήνυμα) σιγουρεύεις ότι θα σε χρειαστεί ο πελάτης αφού δεν θα μπορέσει να το επισκευάσει άλλος.
Πέτρο, δεν ξέρω αν είδα λάθος αλλά όπως το κοιτούσα από τα πλάγια μου φαινόταν σα να είχε και επάνω βίδες στο μπροστινό πάνελ. Βέβαια, όπως είπα, δεν το έβγαλα τελικά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και το ενδιαφέρον σας.
Ενημερωτικά για το τελικό κόστος, ήταν στα 90 ευρώ (86 για την ακρίβεια) στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και ένα υγρό κατά των αλάτων που άφησε.
Βέβαια σε αυτά πρέπει να προσθέσω και τα 33 ευρώ του διακόπτη της πόρτας τον οποίο πήραμε και ο οποίος τελικά δεν είχε πρόβλημα και άρα μας στοίχισε τελικά ένα 120άρι