Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 36 από 36

Μέλος
    Όνομα
    Αλέξης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Η υποθεση με την DNA ειχε ως εξης.
    Ο συνομιλητης στο τηλ.βλεπωντας τα προιοντα στον καταλογο του, δεν εβρισκε το εξαρτημα που του ζητουσα
    και θα το κοιταζε στην Peavey. Δεν περιμενα τηλ. του, εγω θα τον επαιρνα μετα απο 2-3 μερες να μαθω.
    Εφ'οσον ομως τακτοποιηθηκε το θεμα, δεν τον ξαναενοχλησα.

Το avatar του χρήστη geostrom
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

ειναι μεγάλο το θέμα Αλέξη με το after sale service και την υποστήριξη ανταλλακτικων στην Ελλάδα αλλα ας μην το ξεκινήσω γιατί θα πω κακά πραγματα και δεν θελω .

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geostrom Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι μεγάλο το θέμα Αλέξη με το after sale service και την υποστήριξη ανταλλακτικων στην Ελλάδα αλλα ας μην το ξεκινήσω γιατί θα πω κακά πραγματα και δεν θελω .
    Δεν σε βρισκω σωστο ...δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις να πεις με την λεξη μεγαλο θεμα με το after sale service και την υποστήριξη ανταλλακτικων στην Ελλάδα .

Το θεμα δεν ειναι καν μεγαλο απλα ...δεν υπαρχει και το θεμα κλεινει εκει ...

συν του οτι οι περισσοτερες ""αντιπροσωπειες"" ειναι της λογικης ποναει δοντι = αλλαξει δοντι και οχι φιαξει δοντι ...Προφανως γιατι οι καλοι τεχνικοι κοστιζουν πολλα λεφτα για να τους εχεις και οποτε κανουν την δουλεια τους με πιστιρικαδε που δεν εχουν και δεν θελουν να αποκτησουν ιδεα και περιοριζονται στις γνωσεις που χρειαζονται για το λυσε δεσε του μηχανηματος και τις 4 βιδες της πλακετας . Αυτο δεν ειναι τεχνιτης ειναι ενας απλος εργατης ...

Ηρθε στο καταστημα μου ""τεχνικος" να πιασει δουλεια με 10 χρονια προυπηρεσια σε μεγαλο και επωνυμο σερβις αντιπροσωπειας στην αθηνα στα Σεπολια οπου εφιαχνε λεει τηλεορασεις πλασμα και οταν του ζητησα να αλλαξει πυκνωτες σε μια τηλεοραση crt στο vertical με ρωτησε τι ειναι και που ειναι το vertical και οταν του εδειξα μετα απο λιγο ακουστηκε το μπαμ γιατι ειχε βαλει τους μισους αναποδα ....Αυτα ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη east electronics : 01-02-14 στις 10:49
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Αλέξης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οταν στην DNA ανεφερα για το εξαρτημα που ηθελα, πηρα την απαντηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. κι οταν του εξηγησα συγγεκριμενα τον τυπο - το σημειο που μπαινει και τον κωδικο που εχει πανω στο σχεδιο, μου ειπε οτι δεν το βλεπει στη λιστα που εχει.
    Τοτε εγω αμηχανα του ειπα οτι αναγκαστικα θα απευθυνομουν παλι πισω στα κεντρικα της Αμερικης η της Ευρωπης.
    Προφανως για να μην εκτεθει απεναντι τους...τοτε πηρε χαρτι και μολυβι για να το σημειωσει.
    Δε καταλαβαινω ρε παιδια, τα ανταλλακτικα δεν τα θελουμε συνηθως για παλια μηχανηματα ???!!!
    Αυτο το παρατηρω και σε αλλα ειδη στη χωρα μας. Σου λεει ...πεταξε το και παρε αλλο!

Το avatar του χρήστη geostrom
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Τώρα εσύ νομίζεις ότι μίλησες με ηλεκτρονικό ε , τη να πω για την κατάντια μας , να σου πω ιστορία με μια απο της μεγαλύτερες εταιριες που ζητάς ενα ποτενσιομετρο και περιμένεις 4 μήνες για να έρθει αλλα πριν αγοράσεις το προϊόν σου υποσχόταν ότι υπαρχουν τα πάντα σε ανταλλακτικα , να ερχεται ο πελάτης και να σου λέει καηκε το γουφερ σε ενα απο τα 4 ηχεια και να σου λεει η εταιρεια δεν βγαίνει πια , και τη θα τα κάνει ρε τα ηχεια ο πελάτης που οταν τα αγόραζα απο εσένα μου υποσχόσουν λαγούς με πετραχήλια , δεν ασχολούμαι πια μαζί τους ψωνίζω απο έξω και τα προϊόντα και τα ανταλλακτικα μου τα έχω στην πόρτα μου σε 5 εργάσιμες , ο Γερμανος σου δίνει με το προϊόν και εγγύηση ανταλλακτικων ο Έλληνας εγγύηση ταλαιπωρίας και ημι επαγγελματισμου με ανύπαρκτα service και δήθεν τεχνογνωσία απο άτομα οπος αυτο που περιγράφει ο Σακης , γιατι ποιος τεχνικός με γνώσεις πραγματικές θα κάτσει εξαλλου με γελιο μισθό και καθήκοντα <<τα κάνω ολα και με λένε λολα >>.

Μέλος
    Όνομα
    Αλέξης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σωτηριο το Internet Γιωργο. Επικοινωνεις αμεσα με υπευθυνους και αφηνεις στην ακρη τους ...Γροθους !!! Γεια σου Κρητη με τους λεβεντες σου!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Παρόμοια Θέματα

1. AEG ΣΚΟΥΠΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ
    από SIRAP στο forum Σκούπες & Σκουπάκια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-13, 12:25

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •