Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δεις το παρακάτω βίντεο θα προτιμήσεις να πας στην γειτόνισσα για καφέ , παρά να ψάξεις για εγχειρίδιο ..

http://www.youtube.com/watch?v=Banus1D9VHY

Στο παραπάνω βίντεο θέλω να μου πεις (αφού δεις από την αρχή μέχρι το 45ο δευτερόλεπτο ... στο 43ο δευτερόλεπτο τον βλέπεις να αγγίζει το τύμπανο για να δει αν "κουνιέται " το τύμπανο είτε από φθαρμένα ρουλεμάν είτε από σπασμένο άξονα. Δεν θα κάνεις τίποτα άλλο μόνο αυτό να μας πεις .... "κουνιέται" πάνω - κάτω? (δεν εννοούμε περιστροφικά) αλλά πάνω κάτω ... (στο συγκεκριμένο βίντεο στα πρώτα 45 δευτερόλεπτα έτσι όπως το μετακινεί πάνω - κάτω ο τύπος ... φαίνεται ότι δεν υπάρχει σπασμένος άξονας ) ... και απλά προχώρησε στην αλλαγή ρουλεμάν επειδή φαίνεται άκουσε τα ρουλεμάν (με την περιστροφή του τυμπάνου) να είναι φθαρμένα.

Από το να πάω για καφέ στην γειτόνισσα συγκεκριμένα, θα πάρω την επιλογή με το εγχειρίδιο!Πίστεψέ με...
Είδα το video στο σημείο που μου λες. Λοιπόν κοίταξε να δεις, όπως το κουνάει ο τύπος δηλαδή μέσα έξω, το έκανα στην αρχή και δεν θα έλεγα ότι κουνιόταν. Το κούνησα όμως μετά πάνω κάτω (δηλαδή οροφή-πάτωμα) και ήταν σαν να μετακινήθηκε από την θέση του το τύμπανο. Τότε άρχισε να κουνιέται και μέσα έξω, όπως στο video δηλαδή. Το νιώθω δηλαδή σαν να έχει φύγει από τη θέση του ή σαν να έχει σπάσει ό,τι το κρατάει. Στο περιέγραψα όσο πιο περιφραστικά μπορούσα για να είμαι ακριβής.