Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας και συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά δούλευα όλη μέρα χτες και σήμερα μέχρι τώρα. Καταρχήν όπως θα καταλάβατε και από το μοντέλο το πλυντήριο είναι 12 χρόνων περίπου .Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο του έκανα πολύ κακή χρήση γιατί το φόρτωνα πολύ λόγω περιορισμένου χρόνου. Όσο για τον θόρυβο που με ρωτάτε επειδή το άφηνα να δουλεύει και έφευγα δεν το παρατήρησα ποτέ. Έκανε βέβαια σαν τρελό κάποιες φορές, κοπανιόταν πολύ, αλλά νόμιζα ότι ήταν επειδή είχαν λασκάρει οι ρυθμιστές που έχει στα πόδια για τα ανισόπεδα πατώματα, γιατί το δικό μου έχει μια κλίση. Όταν το ανοίξαμε, όπως σας είπα, το βάλαμε σε λειτουργία και λουρί και άξονας δούλευαν κανονικότατα αλλά το τύμπανο δεν γύρναγε. Αν είχε σπάσει ο άξονας δεν θα φαινόταν. Δεν θα έδινε καν κίνηση φαντάζομαι. Η αλήθεια είναι ότι έκανε και έναν πολύ δυνατό θόρυβο που δεν το είχα παρατηρήσει ξανά. Το τύμπανο γυρνάει με το χέρι αλλά είναι σαν να βρίσκει κάπου, δεν γυρνάει άνετα και ελεύθερα όπως θα έπρεπε. Το κούνησα και μέσα έξω όπως μου είπατε και δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου! Πάνω κάτω κουνιέται αλλά πάλι σαν να έχει τζόγο κάπου. Υπάρχει περίπτωση να είναι πιο μέσα το πρόβλημα? ¶ξονας του μοτέρ για παράδειγμα, ή το ίδιο το μοτέρ? Δεν το έχω ξανανοίξει από την μέρα που σας έγραψα, πρέπει να έρθει ο φίλος μου να βοηθήσει γιατί μόνη δεν μπορώ. Και να δοκιμάσω και αυτό που λέτε με το να κρατάει ο ένας το τύμπανο σταθερό και τα υπόλοιπα. Εσείς τι πιστεύετε, είναι πιθανό να μπορέσουμε να το λύσουμε εντελώς και να βρούμε τι έχει και να το φτιάξουμε μόνοι, με κάποια βοήθεια και από το forum, ή να το ξεχάσω, ειδικά αν είναι μοτέρ ή κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ και πάλι και συγνώμη για τα greeklish των πρώτων μηνυμάτων, αλλά έγραφα από υπολογιστή αγορασμένο από έξω και δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες.

Απάντηση με παράθεση