τοτε γιατι λες οτι κανω λαθος σε οτι αφορα οτι οι λειτουργιες τα τελευταια 40 χρονια ειναι απολυτα ιδιες ?
τοτε γιατι λες οτι κανω λαθος σε οτι αφορα οτι οι λειτουργιες τα τελευταια 40 χρονια ειναι απολυτα ιδιες ?
Μέχρι στιγμής δεν έχεις βοηθήσει εδώ τον φίλο μας που έχει ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημά του.Παρ όλο που λες ότι έχεις γνώσεις 40 χρόνων και παρ όλο που επίσης προσωπικά δεν με αγγίζει καθόλου.Αν του βρεις το ποτενσιόμετρο που του λείπη μαζί με το πλακετάκι και διορθώσει τον μίκτη του τότε μάλιστα θα σε παραδεχτώ. Τα υπόλοιπα άστα.
Δημήτρη έχει δίκιο ο σάκης σε αυτό που σου είπε, άλλο χρησιμοποιούν για το crossfader και άλλο για το fader (και φυσικά μπορεί να καταργηθεί για να παίξουν και αυτά τα δυο κανάλια)
Δεν είπα κάτι διαφορετικό άλλο το crossfader και άλλο το fader άλλο το λογαριθμικό κι άλλο το γραμμικό.Δεν του το έγραψα, αλλά του είπα ότι γίνεται να λειτουργήσει ο μίκτης ίσως να μην του εξήγησα καλά την διαδικασία αλλά που να προλάβω μπλέξαμε με το Σάκη για το αν είναι Ευρωπαικό η Κινέζικο και η ένδειξη πάνω στο σώμα του ποτενσιόμετρου είναι ανάστροφη ή κανονική, και η καμπύλη του αν είναι διαφορετική......Τι να πω αν ξέρω τι ζητάω τότε θα αγοράσω το ανάλογο. Το θέμα είναι ότι όσο κι αν έψαξα σχέδιο αυτού του μίκτη εγώ δεν βρήκα οπότε περισσότερο δεν μπορώ να βοηθήσω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chipakos-original : 22-12-13 στις 08:46
Στο φορουμ γραφουμε με την προθεση να μαθουμε ο ενας απο τον αλλον χωρις να πουλαμε μουρη , επισης καλο θα ηταν να μην γραφουμε αοριστα πραγματα και οσο το δυνατον οι πληροφοριες που δινουμε πρεπει να ειναι λιγο τσεκαρισμενες φυσικα οχι με την λογικη που πολλοι συχνα γραφουν ""'οτι ΕΓΩ το δοκιμασα και ειναι ενταξει "" Δεν αρκει αυτο .
Εγω απλα διορθωσα το λαθος που εχεις γραψει και την κωδικοποιηση μεταξυ Α και Β ..Τωρα το να του βρω πλακετακι η ποτενσιομετρο δεν ειναι δικια μου υποχρεωση ουτε πιστευω οτι ειναι και εφικτο για εναν Ταιβανεζικο μικτη 20 χρονων . Ας ειμαστε λιγακι λογικοι .
Χρηστικο θα ηταν πχ απο εσενα που εχει επισκευασει 100 κονσολες οπως ειπες να του δωσεις εναν μπουσουλα του πως λειτουργει το κυκλωμα και να βαλει ενα ποτενσιομετρο χωρις πλακετακι απλα καλωδιωμενο απο οποιον δηποτε αλλο μικτη κλπ κλπ δεν ξερω για σενα παντως για μενα αυτο στο εργαστηριο μου θα ηταν 10 λεπτα δουλεια ασχετα με το αν αξιζει τον κοπο η οχι .
Διαφορα ποτενσιομετρα μπορει καποιος να βρει στον Φανο 2103828748 φυσικα με το δειγμα στο χερι αλλα μην ξεχναμε οτι Αντιπροσωπειες οπως η behringer εχουν τα ποτενσιομετρα για τους μικτες τους τσαμπα αν και κανενας εκει δεν μπορει να σου πει πιο ταιριαζει και πιο οχι θα πρεπει να το δεις μονος με γυμνο ματι και τα στοιχεια στο χερι .
Αυτα απο μενα ...
γεια σας παιδια και χρονια πολλα...τωρα ειδα τις απαντησεις σας.Λοιπον γα να τα βαλουμε σε μια ταξη τα πραγματα.Κταρχην ευχαριστω για το ενδαφερον σας.Για τον μικτη που μιλαμε δεν τον χρειαζομαι για επαγγελματικη χρηση.Ρωτησα και μου ειπαν οτι γινεται αν βρω το πλακετακι(μπορω να το βρω..εχει ιδιο μικτη και ενας χωριανος μου)να δω του διαδρομους και να βαλω ποτενσιομετρο απευθειας καλωδιομενο μαπνω στις επαφες του μικτη.Γινεται αυτο?Επισης ειπατε οτι μπορω και να το απομονωσω εντελω το crossfader?Ειναι ευκολο?Τελος που μπορω να βρω το ποτενσιομετρο 50κ x2 νομιζω ειναι 75mm η διαδρμη