Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γεωργιος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Τα κλιματιστικά σου το πιθανότερο είναι να δουλέψουν μια χαρά χωρίς πρόβλημα, φαντασου ότι πάνω στην αλλαγή από το παλιό r22 με τα 410 και 407 πολλά κλιματιστικά εγκατασταθήκαν χωρίς κενό με μια απλή εξαέρωση και μέχρι και σήμερα δουλεύουν άψογα, τώρα για το τι είναι το σωστό είναι μια μεγάλη ιστορία που σχεδόν κανένας ψυκτικός δεν την εφαρμόζει γιατι για μια εγατασταση θα ειχες τον ψυκτικό σου κανα τετραωρο στο σπίτι σου.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lord9999 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα κλιματιστικά σου το πιθανότερο είναι να δουλέψουν μια χαρά χωρίς πρόβλημα, φαντασου ότι πάνω στην αλλαγή από το παλιό r22 με τα 410 και 407 πολλά κλιματιστικά εγκατασταθήκαν χωρίς κενό με μια απλή εξαέρωση και μέχρι και σήμερα δουλεύουν άψογα, τώρα για το τι είναι το σωστό είναι μια μεγάλη ιστορία που σχεδόν κανένας ψυκτικός δεν την εφαρμόζει γιατι για μια εγατασταση θα ειχες τον ψυκτικό σου κανα τετραωρο στο σπίτι σου.
    Μίλησα απευθείας με την hitachi και μου είπαν ότι θα με πάρει τεχνικός τους τηλ. για να μου εξηγήσει την κατάσταση. Ότι μου πει θα το μοιραστώ και μαζί σας εδώ στο forum.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Killo_Watt για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

vasilimertzani (01-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία