Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή δημιουργία υποπιεσης

έβαλα χτες δυο aircondition σπίτι 9000 και 18000 btu με τέσσερα μέτρα σωλήνα το καθένα Αφού έπρηξα τα α....δια του τεχνικού να μου κάνει υποπιεση με αντλία έβαλε πάνω την αντλία και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα την έβγαλε όταν τον ρώτησα γιατί την έβγαλε τόσο γρήγορα μου είπε ότι ήταν μεγάλη η αντλία του και κάνει υποπιεση γρήγορα.

στο δεύτερο aircondition για να μου το αποδείξει μάλιστα μου έδειξε τα μανόμετρα που έδειξαν -30 δεν συγκράτησα την μονάδα που μετράγαν αλλά δεν πήγαιναν ποιο κάτω Τι λέτε έκανε σωστά την υποπιεση η με κορόιδεψε?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Killo_Watt : 17-11-13 στις 15:14

Το avatar του χρήστη antonis_p
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Νέο Ηράκλειο, Αττική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Killo_Watt Εμφάνιση μηνυμάτων
    έβαλα χτες δυο aircondition σπίτι 9000 και 18000 btu με τέσσερα μέτρα σωλήνα το καθένα Αφού έπρηξα τα α....δια του τεχνικού να μου κάνει υποπιεση με αντλία έβαλε πάνω την αντλία και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα την έβγαλε όταν τον ρώτησα γιατί την έβγαλε τόσο γρήγορα μου είπε ότι ήταν μεγάλη η αντλία του και κάνει υποπιεση γρήγορα.

στο δεύτερο aircondition για να μου το αποδείξει μάλιστα μου έδειξε τα μανόμετρα που έδειξαν -30 δεν συγκράτησα την μονάδα που μετράγαν αλλά δεν πήγαιναν ποιο κάτω Τι λέτε έκανε σωστά την υποπιεση η με κορόιδεψε?
    Στο installation manual έγραφε να κάνεις κενό; Επίσης πού φαντάζεσαι πως έκανε κενό;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παντελης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Βεβαιως και επρεπε να κανει κενα και πολυ καλα επεμενες γιατι ετσι πρεπει.
    Για 30'' πολυ λιγο μου φαινετε, εγω θα ελεγα για κανα τεταρτο και μετα να το αφησεις πανω το οργανο χωρις την αντλια κενου να δεις αν κραταει τα κενα ή εχει καμια ψιλοδιαρροη για κανα μισαωρο στο καθενα ενα μηχανημα.
    Αν δεν εχει πρεπει αφου ανοιξεις τα αερια και το βαλεις μπροστα να τσεκαρεις τις ενωσεις των σωληνων με ενα πινελακι και σαπουνονερο για να δεις και τοτε μηπως χανει και θελει κανα σφιξιμο.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

30 δευτ.ειναι πολυ λιγα.αποκλειεται να εκανε κενο σε σωληνες με 30 δευτ.
    Επισης το κενο δεν γινεται για να τσεκαρει τις διαροες.Κατα κυριο λογο γινεται γιατι στα νεου τυπου αερια πρεπει να μην υπαρχει καθολου μα κοθολου αερας-υγρασια μεσα στις σωληνωσεις.

Προεπιλογή

καλά φαντάστηκα ότι κάτι δεν πήγε καλά... ελπίζω να μην είναι μεγάλο το πρόβλημα γιατί είναι κρίμα να πλήρωσα πανάκριβα μηχανήματα και να μην έγινε σωστή τοποθέτηση.

Η αλήθεια είναι ότι τα μανόμετρα έδειξαν -30 σε μισό λεπτό σχεδόν βέβαια αυτό δεν ξέρω αν λέει κάτι σε σχέση με το αν όντως έγινε σωστα το κενό η θα έπρεπε να αφήσει την αντλία κάνα τέταρτο να ρουφήξει και την υγρασια.

ps παντού διαβάζω οτι το κενο θελει 15 λεπτά

Προεπιλογή

με υποψιάζει ότι τα μανόμετρα έδειχναν μέχρι -30 ενώ πχ σε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=u2xRZu84m9w πάνε μέχρι -76... χάνω κάτι με τις μονάδες μέτρησης που δεν πρόσεξα η τα r410 συμβατά μανόμετρα έχουν ενδείξεις και για χαμηλότερες πιέσεις?

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    θηβα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Telis123 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαιως και επρεπε να κανει κενα και πολυ καλα επεμενες γιατι ετσι πρεπει.
    Για 30'' πολυ λιγο μου φαινετε, εγω θα ελεγα για κανα τεταρτο και μετα να το αφησεις πανω το οργανο χωρις την αντλια κενου να δεις αν κραταει τα κενα ή εχει καμια ψιλοδιαρροη για κανα μισαωρο στο καθενα ενα μηχανημα.
    Αν δεν εχει πρεπει αφου ανοιξεις τα αερια και το βαλεις μπροστα να τσεκαρεις τις ενωσεις των σωληνων με ενα πινελακι και σαπουνονερο για να δεις και τοτε μηπως χανει και θελει κανα σφιξιμο.
    Εχεις απολυτα δικαιο σε οτι λες, δεν μας ειπε ποσο του πηρε εργασια ομως,γιατι εαν το εκανε οπως λες εσυ και ετσι ειναι το σωστο θα εκανε τον διπλασιο χρονο και φυσικα τα χρηματα θα ηταν τα διπλα .Γιατι ο χρονος ειναι χρημα και μην κλαιγονται οι πελατες οτι τα χρηματα που περνουν οι ψυκτικοι ειναι πολλα.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από θανασης 7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις απολυτα δικαιο σε οτι λες, δεν μας ειπε ποσο του πηρε εργασια ομως,γιατι εαν το εκανε οπως λες εσυ και ετσι ειναι το σωστο θα εκανε τον διπλασιο χρονο και φυσικα τα χρηματα θα ηταν τα διπλα .Γιατι ο χρονος ειναι χρημα και μην κλαιγονται οι πελατες οτι τα χρηματα που περνουν οι ψυκτικοι ειναι πολλα.
    Αυτο τι ρολο παιζει???Το οτι τον επρηζε να του κανει κενο δεν ειναι στην προσφορα??Να κλαιγονται οι πελατες απο κατι τετοιους μαστορους που εχουν ισοπεδωσει την πιατσα .Εδω ειναι φιλε μου προσφορα και ζητηση.Οταν λοιπον ο τεχνικος δινει την προσφορα για εγκατασταση ειναι αυτονοητο οτι περιλαμβανονται ολα και οχι 1 λεπτο κενο η καθολου γιατι κοστιζει.
    Επισης στο 80ρι που παει μια εγκατασταση σου φαινονται λιγα για να βαλει κενο???

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας