Δηλαδη μπορει να ακουμπησε το κολλητηρι στο ολοκληρωμενο ή το ειχες πολυ κοντα,θυμασαι?
Δηλαδη μπορει να ακουμπησε το κολλητηρι στο ολοκληρωμενο ή το ειχες πολυ κοντα,θυμασαι?
Oχι, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ακουμπησε. Απλα καποια στιγμη βρεθηκε αρκετα κοντα. Δεν εχει παραμορφωθει, απλα φανηκε οτι ζεσταθηκε. Μακαρι να μην εχει ζημια..
Ε ενταξει τοτε μην ανησυχης δεν προκειτε να εχει παθει κατι.Παντως και εγω πριν λιγο τις ξανα περασα τις κολλησεις του διακοπτη με το κολλητηρι ετσι απο περιεργεια αλλα τιποτα.Οποτε δοκιμαζεις αυτο που σου ειπα και βλεπουμε....
Εγινε, thanks, θα ενημερωσω αυριο αργα το απογευμα. Και παλι ευχαριστω
edit: μια τελευταια ερωτηση μονο...θυμασαι αν και σε σενα ειχε χαλασει ο διακοπτης η απλα εκανες τη μοντα επειδη δεν επαιρνε ρευμα? γιατι μου κανει εντυπωση που ο διακοπτης σου λειτουργει κανονικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gazp : 25-10-13 στις 00:23
Θυμαμαι οτι μια μερα που πηγα να το ανοιξω ειδα οτι δεν λειτουργουσε και σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει ο διακοπτης και ετσι εκανα τις δοκιμες μου,γεφυρωσα αυτο το σημειο και ειδα οτι επαιζε κανονικα και ετσι δεν ασχοληθηκα με την αντικατασταση του διακοπτη.Σημερα που το ανοιξα ειπα να το δοκιμασω χωρις αυτο το γεφυρωμα,εβγαλα το καλωδιο λοιπον και μετακινησα τον διακοπτη στην θεση on και δεν αναψε η συσκευη.Μετα το ξανα συνδεσα και δουλευε κανονικα ο διακοπτης.
Οταν ειχες βγαλει το καλωδιο δεν προσεξες σε ποια Pins ειχες ταση, ε? Καλημερα![]()
Οχι δεν τα ελεγξα,οταν κανεις αυτο που σου ειπα πες μου ωστε αν ειναι να προχωρισω σε μετρησεις στα ακρα του διακοπτη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 25-10-13 στις 20:32
Αναθεμα την για κονσολα...Πηρα μπαταριοθηκη ωστε να μην κρεμονται καλωδια και δοκιμασα αρχικα να ενωσω το 1 με το c και μετα το 2 με το c και τζιφος. Μετα δοκιμασα την προταση του Θαναση και γεφυρωσα το 3 με το +. Παλι τιποτε. Οποτε αν δεν σου ειναι κοπος Θαναση να μετρησεις...γιατι μαλλον θα το βαψω μπλε και θα το πεταξω στη θαλασσα τελικα
(ολες τις δοκιμες τις εκανα ακουμπωντας το τα ακρα ενος καλωδιου στα σημεια που με ενδιεφεραν, δεν κολλησα κατι).
Με διακοπτη στο off και χωρις να εχω γεφυρωσει κατι παιρνω 3,19V στο 3 και 0 στα υπολοιπα ενω με το διακοπτη στο on παιρνω 3,19V στο c και στο 3 και 0 στα υπολοιπα.
Εκανες την γεφυρωση που ειπα και εβαλες τον διακοπτη στην θεση on και δεν δουλεψε ετσι δεν ειναι?
Με διακοπτη στο off παιρνω ταση στο 1,c και 0 Volt στα υπολοιπα ενω με το διακοπτη στο on παιρνω ταση στα 1,c,3 και 0 Volt στο 2.
Εκανα κατι δοκιμες ακομα και ειδα οτι γεφυρωνοντας πρωτα το + με το 1 και μετα το + με το c μου ανοιξε κανονικα,ο διακοπτης να ειναι στην θεση off οταν δοκιμασεις την πρωτη περιπτωση γιατι ο διακοπτης λειτουργει αναποδα δηλαδη προς τα πανω ο διακοπτης ειναι off και προς τα κατω οn,για δοκιμασε και αυτο.
Βγαλε μου αν μπορεις μια καθαρη φωτο την πλακετα απο την θεση της κασετας και πανω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 25-10-13 στις 22:35
Θαναση σου ειναι ευκολο στο οφφ να μετρησεις τι ταση εχει το καθε ποδαρακι και τι τασεις εχουν στο ον? αν γινεται και με το εξτρα καλωδιακι που παει στο + και χωρις αυτο? Πιστευω οτι το καλωδιακι απο το + πρεπει να παει στο 1 ή στο 2 για να δουλεψει.