Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 90

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπον, δοκιμασα να ενωσω τα 1 και 2 και η κονσολα ειναι ακομα νεκρη...

Βγαζει κανενας ακρη απο την παρακατω φωτο? Ειναι αυτη που βρισκεται στο tutorial που εδωσα παραπανω και γραφει αυτα που εχω στο προηγουμενο post με boldαρισμενα:

FMXPVODGM0COBRS.MEDIUM.jpg

στην παραπανω φωτο αγνοηστε το "πανω" καλωδιο (ειναι γειωση απο κατι αλλο). δεν μπορω να ξεχωρισω ποια ποδαρακια εχει παρει και τα εχει βαλει σε αλλο διακοπτη.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Επειδη εχω την συγκεκριμενη κονσολα και δουλευει κανονικα πειτε μου αν θελετε τιποτα να δω ή να δοκιμασω πανω σε αυτην μπας και βγει κατι.

Μέλος
    Όνομα
    Ιωαννης
    Περιοχή
    πατρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gazp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον, δοκιμασα να ενωσω τα 1 και 2 και η κονσολα ειναι ακομα νεκρη...

Βγαζει κανενας ακρη απο την παρακατω φωτο? Ειναι αυτη που βρισκεται στο tutorial που εδωσα παραπανω και γραφει αυτα που εχω στο προηγουμενο post με boldαρισμενα:

FMXPVODGM0COBRS.MEDIUM.jpg

στην παραπανω φωτο αγνοηστε το "πανω" καλωδιο (ειναι γειωση απο κατι αλλο). δεν μπορω να ξεχωρισω ποια ποδαρακια εχει παρει και τα εχει βαλει σε αλλο διακοπτη.
    Η φωτο ειναι πολυ κουλη για να βγει καποιο συμπερασμα. Μια αλλη λυση ειναι να συνδεσεις τα 1 και 2 με το c που εχει ταση και να δουμε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη εχω την συγκεκριμενη κονσολα και δουλευει κανονικα πειτε μου αν θελετε τιποτα να δω ή να δοκιμασω πανω σε αυτην μπας και βγει κατι.
    Αυτο που ψαχνουμε ειναι ποια ποδαρακια με ποια ενωνει ο διακοπτης και ποια εχουν ταση στην οφ κατασταση του διακοπτη. Αν σου ειναι ευκολο να τα μετρησεις με ενα πολυμετρο θα βοηθουσες πολυ τον gazp.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οντως θα με βοηθουσε απιστευτα. Αν μπορεις Θαναση...

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Αργα το απογευμα θα σας πω!
    EDIT:
    Το ανοιξα μολις τωρα και τελικα ειδα οτι ειχα παθει και εγω το ιδιο προβλημα με τον διακοπτη δεν το θυμομουν πανε βλεπεις αρκετα χρονια.
    Αυτο που εκανα τοτε και λειτουργει μεχρι τωρα ειναι οτι πηρα ενα καλωδιο και την μια ακρη την συνδεσα στο + της τροφοδοσιας του gb και
    την αλλη ακρη την συνδεσα στο pin 3 του διακοπτη,ουσιαστικα γεφυρωσα το + με το pin 3 του διακοπτη.Για δοκιμασε το και εσυ αυτο και αν
    δεν γινει τιποτα πες μου να προχωρησω σε μετρησεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 24-10-13 στις 18:53

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

thanks κατ αρχην που μπηκες στον κοπο...ετσι το gameboy ειναι συνεχεια στο on και πρεπει να βγαλεις τη μπαταρια για να κλεισει? Η κανω λαθος? Απο το + των μπαταριων στο Pin 3, ε? θα δοκιμασω σε καμμια ωριτσα και θα σας πω...

edit: Προτου το κανω, εχω μια απορια ακομα...εγω στο Pin 3 παιρνω 3.19 volt, δεν υπαρχει περιπτωση να το ψησω αν το συνδεσω και απευθειας στο + ?? Μπορεις να μετρησεις στα αλλα ποδαρακια τι τασεις παιρνεις? Η χωρις μπαταρια επανω να δεις μεταξυ ποιων pins εχεις συνεχεια στο on και στο off? Sorry αν σε βαζω σε μεγαλο κοπο...

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Ο διακοπτης δεν καταργειτε με αυτην την μετατροπη,οτι λειτουργια ειχε πριν εχει και τωρα.
    οσο αφορα το δευτερο ερωτημα δεν υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα.
    Στην κατασταση off εχω συνεχεια μεταξυ των pin 1-c και στο on μεταξυ των pin c-3
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 24-10-13 στις 19:57

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

κι εγω σ αυτα παιρνω συνεχεια. θα δοκιμασω αργοτερα και θα ποσταρω, ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου!

edit: θα το δοκιμασω αυριο που θα παρω μπαταριοθηκη, εχω κουραστει με τα καλωδια που κρεμονται δεξια κι αριστερα.

Και παλι ευχαριστω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gazp : 24-10-13 στις 22:07

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Πιστευω πως θα δουλεψει,γενικα η πλακετα σε τι κατασταση βρισκετε(ολοκληρωμενα,πυκνωτες....) εννοω εχει φθορες ή ειναι "καθαρη"?

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Kαθαρη ειναι και τσεκαρισμενη απειρες φορες και με μεγενθυντικο φακο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν φρεσκαρα τις κολλησεις στα ποδαρακια 1, c και 2 ενα ολοκληρωμενο που ειναι κοντα στο διακοπτη "ιδρωσε" λιγακι. Ελπιζω να μην εχει παθει ζημια

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Grundig T 56-140 CUC 71KT Super Color
    από QED στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-08, 23:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •