Keyboard controller. Είπε το ποίημα, είδε τα ραδίκια ανάποδα, είδε το Χριστό φαντάρο, είπε το δεσπότη Παναγιώτη, ο τελευταίος έκλεισε το φως.
Δες τους κωδικούς πάνω στη μητρική για να βρούμε το σχέδιο.
Keyboard controller. Είπε το ποίημα, είδε τα ραδίκια ανάποδα, είδε το Χριστό φαντάρο, είπε το δεσπότη Παναγιώτη, ο τελευταίος έκλεισε το φως.
Δες τους κωδικούς πάνω στη μητρική για να βρούμε το σχέδιο.
900MHz-64GHz
Και ο keyboard controller εχει σχεση με το usb;Αφου και με εξωτερικο κανει τα ιδια..
Κωδικος motherboard 55.4c901.001
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 18-10-13 στις 17:43
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Χμμμ δεν έχει κανέναν άλλο κωδικό πάνω της? Κάτω από αυτοκόλλητα κλπ.
900MHz-64GHz
αποσυνδεσε το ενσωματωμενο και bootαρε με ενα live cd .κοιτα και τον κονεκτορα μηπως εχει θεμα εκει.
εχω το ιδιο ακριβως μηχανημα με εσενα. ειναι αυτο που σου γραφω τωρα. εχω αλλαξει και εγ πληκτρολογιο. δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο. πιθανολογω η οτι ειναι ελαττωματικο το πληκτρολογιο που εβαλες η καποιος driver του πληκτρολογιου δεν ειναι σωστος. αποσυνδεσε το εσωτερικο πληκτρολογιο οπως ειπε και ο φιλος παραπανω και δοκιμασε.
'Ελεγξε και την καλωδιοταινία και τον connector πάνω στο board με μεγενθυτικό φακό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έγινε στην αλλαγή του πληκρολογίου και πέστου να φέρει και το αρχικό το χαλασμένο για να το συκρίνεις με το καινούργιο.