Αν δοκιμασεις να αλλαξεις το κοντραστ χειροκινητα το δεχεται? ή το ξανα αλλαζει? Επισης το κανει και σε αλλες πηγες εισόδου ή μονο στην τηλεοραση?
Αν δοκιμασεις να αλλαξεις το κοντραστ χειροκινητα το δεχεται? ή το ξανα αλλαζει? Επισης το κανει και σε αλλες πηγες εισόδου ή μονο στην τηλεοραση?
Ολα ακουνε κανονικα . ναι το κανει και στην συνδεση με τον υπολογιστή. αν αυξησω το contrast , φωτεινοτητα κλπ απλως ειναι σαν να κανει υπερεκθεση...
αν βγαλω ενα καλωδιο απο την υψηλη που παει στο inverter στιγμιαια δειχνει κανονικα και μετα κλεινει η οθονη .
ισως τελικά να μην ειναι contrast αυτο που κανει αλλα παραμορφωση.
Απεφυγε να αποσυνδεεις τo ινβερτερ τη στιγμη που δουλευει διοτι μπορει να κανει κανα τσαφ και να καουν. Αν χαμηλωσεις τερμα την φωτεινοτητα κανει το ιδιο η βελτιωνεται? Το θεωρω ακραιο τo ινβερτερ να κανουν κατι τετοιο διοτι οταν χαλανε συνηθως πεφτει η ισχυ τους και οι λαμπες φωτιζουν λιγοτερο.υπαρχει βεβαια πιθανοτητα να βραχυκυκλωνουν και να δινουν παραπανω ρευμα και να υπερφωτιζουν. ΠΟσες εξοδοι φευγουν απο το ινβερτερ? δοκιμασε να αποσυνδεσεις μια η δυο λαμπες(με κλειστη τηλεοραση) για να δεις αν θα αλλαξει κατι.
Oτι αποσυνδεσεις έκανα τις εκανα με κλειστή την τηλεόραση ενοειται. Αρχικά εβγαλα την μια φαση πανω απο την κεντρικη τροφοδοσια. εχει δυο καλωδια στους δυο μετασχηματιστες υψηλής. Δούλεψε κανονικά για 2-3 sec kai μετα εκλεισε η οθόνη. το ιδο εκανα και με τις λάμπες εβγαλα μια φισα απο τις λάμπες εδειξε κανονικα για 2-3 sec και εκει εκλεισε η οθονη . οι εξοδοι εννοεις στις λαμπες 10 ενω στο τροφοδοτικο 2 καλωδια διπλά . Οι ρυθμισεις χρωματος φωτεινοτητας ευκρινειας δουλευουν ολα αλλα ειναι η οθόνη σε κατασταση υπερέκθεσης. ακόμα και το μενου που βγαζει μπροστά ειναι και αυτό ανοιχτοχρωμο . υπάρχει περίπτωση να παιρνει παραπάνω τάση απο την υψηλή και να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα ? Μπορεί να ειναι πυκνωτής στην υψηλή γιατι οταν την ανοιγεις αρχικά κανει 5-6 sec να το κάνει μετα το κάνει πιο γρηγορα . Δεν ξέρω και αν το κοστος επισκευης ειναι τετοιο που την κανει απαγορευτικη την εππισκευη της. Εξω βρισκω και Τ-con και τροφοδοτικο περίπου συνολο στα 100 ευρω.
αν επιτρεπεται ποσα χρονια την εχεις? απο περιεργεια ρωταω.
Με ενα τεχνικό που μίλησα μου ειπαε οτι φταιει το τ-con , το εβγαλα και του εδωσα να το τσεκαρει σε αλλη τηλεοραση πριν μπω στην διαδικασία να φερω αλλο απο εξωτερικο
αν σου πω (ασχετο μεν)οτι εχω απο τον πατερα μου μια Σ.Ρ.Τ. σανυο απο το 1975 και παιζει καλα μονο οτι εχει πεσει ο σωληνας λιγω αλλα δεν με πειραζει ,αυτες οι καινουργιες τβ ειναι για κανα 2χρωνακια μετα αντε για.τωρα τι να πω δεν ξερω καλη τηχη .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη νεκταριοος : 20-10-13 στις 14:05 Αιτία: λαθος