Με περτσινια ειδικά είναι πιασμένο (θα ήταν πρόβλημα τέτοια μεγάλα περτσίνια) αλλά στο σετ αν κατάλαβα καλά είναι με βίδες η στήριξηδεν μπορώ να καταλάβω πως δένει ο υποδοχέας/έδρανο πάνω στο τύμπανο... για την ακρίβεια μου φαίνεται ηλεκτροκολημένο....
Με 60 ευρώ θα έρθει μόνο για να πιει ένα τσάι ... χωρίς να κάνει τίποτα άλλο.Η ερώτηση είναι, πόσο θα πάει περίπου το κόστος για τοποθέτηση? (αν φωνάξω τελικά μάστορα) Αν είναι κάτω από 60 ευρώ, + 17 το ανταλλακτικό νομίζω είναι μια συμφέρουσα περίπτωση. Τι λέτε?
Τα πιρτσίνια που θα αντικατασταθούν με βίδες
πιρτσίνια.JPG
Θέλω να δεις .. από το περιθώριο που πιθανόν θα υπάρχει από το σημείο που έβγαλες τον άξονα τον σπασμένο αν μπορείς να διακρίνεις ότι έχει αυτήν την βάση (έδρανου χυτό μέταλλο ) όπου ξεκόλλησε .. οπότε θα είναι ανταλλάξιμο μόνο το έδρανο ... αντίθετα αν δεις ότι από το σημείο όπου βγήκε ο άξονας δεν βλέπεις καθόλου χυτό μέταλλο αλλά απευθείας στο ανοξείδωτο του τυμπάνου (φιξ) τότε πάει όλο το τύμπανο κομπλέ και δεν θα συμφέρει .
ή αν είναι εύκολο δώσε μια φωτογραφία όπως την παραπάνω φωτογραφία αλλά από το εσωτερικό του τυμπάνου για να δούμε αν φαίνονται τα περτσίνια για το έδρανο ή να καταλάβουμε ότι είναι φιξ ή όχι