Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

βγαλε το καδο εκτος πλυντηριου -θα ταλαιπωρηθεις λιγο αλλα κρατωντας φωτο και σημειωσεις θα το κανεις-οταν βγαλεις το καδο θα δεις αν βγαινει το εδρανο κα ιπως.κριμα που δεν εισαι κοντα να σε βοηθησω την προηγουμενη βδομαδα αλλα ρουλεμαν μονο στο δικο μου που φαινεται ιδο

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

δεν μπορώ να καταλάβω πως δένει ο υποδοχέας/έδρανο πάνω στο τύμπανο... για την ακρίβεια μου φαίνεται ηλεκτροκολημένο....
    Με περτσινια ειδικά είναι πιασμένο (θα ήταν πρόβλημα τέτοια μεγάλα περτσίνια) αλλά στο σετ αν κατάλαβα καλά είναι με βίδες η στήριξη

Η ερώτηση είναι, πόσο θα πάει περίπου το κόστος για τοποθέτηση? (αν φωνάξω τελικά μάστορα) Αν είναι κάτω από 60 ευρώ, + 17 το ανταλλακτικό νομίζω είναι μια συμφέρουσα περίπτωση. Τι λέτε?
    Με 60 ευρώ θα έρθει μόνο για να πιει ένα τσάι ... χωρίς να κάνει τίποτα άλλο.

Τα πιρτσίνια που θα αντικατασταθούν με βίδες
    πιρτσίνια.JPG
    Θέλω να δεις .. από το περιθώριο που πιθανόν θα υπάρχει από το σημείο που έβγαλες τον άξονα τον σπασμένο αν μπορείς να διακρίνεις ότι έχει αυτήν την βάση (έδρανου χυτό μέταλλο ) όπου ξεκόλλησε .. οπότε θα είναι ανταλλάξιμο μόνο το έδρανο ... αντίθετα αν δεις ότι από το σημείο όπου βγήκε ο άξονας δεν βλέπεις καθόλου χυτό μέταλλο αλλά απευθείας στο ανοξείδωτο του τυμπάνου (φιξ) τότε πάει όλο το τύμπανο κομπλέ και δεν θα συμφέρει .
    ή αν είναι εύκολο δώσε μια φωτογραφία όπως την παραπάνω φωτογραφία αλλά από το εσωτερικό του τυμπάνου για να δούμε αν φαίνονται τα περτσίνια για το έδρανο ή να καταλάβουμε ότι είναι φιξ ή όχι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 30-09-13 στις 02:34

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Πέτρο, τέλεια ιδέα, απο μέσα έτσι φαίνεται : είναι με περτσίνια όπως πολύ σωστά είπες.

μια ιδέα θα ήταν να μετρήσω τις αποστάσεις των περτσινιών, και να τις συγκρίνω με αυτες απο το ελληνικό σάιτ που μου έστειλες. (πάω στοίχημα οτι θα ταυτίζονται) - όντως : 5.2 cm

αν τελικά φωνάξω μάστορα? θα ζητήσει κανα 65+άρι? .... αν είναι να κρατήσει κανα 2-3 χρονάκια ακόμα πιστεύω συμφέρει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panixgr : 30-09-13 στις 15:21

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από takisegio Εμφάνιση μηνυμάτων
    βγαλε το καδο εκτος πλυντηριου -θα ταλαιπωρηθεις λιγο αλλα κρατωντας φωτο και σημειωσεις θα το κανεις-οταν βγαλεις το καδο θα δεις αν βγαινει το εδρανο κα ιπως.κριμα που δεν εισαι κοντα να σε βοηθησω την προηγουμενη βδομαδα αλλα ρουλεμαν μονο στο δικο μου που φαινεται ιδο
    ευχαριστώ Τάκη, άμα προχωρήσω τελικά να ο φτιάξω μόνος μου, θα δυσκολευτώ. Θα πρέπει να το μετακομίσω στο σαλόνι και να κάνω εκεί την δουλιά. Το μπάνιο έχει φρακάρει.

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Τελικά ο Κουμπής (επίσημο σέρβισ) μου είπε οτι πάει όλο το τύμπανο πακέτο. Το παιδί ήταν κάτι παραπάνω απο συνενοήσιμο. Κόστος ανταλλακτικού : 200 ευρώ. Πάμε για καυνούργιο.

Να πάμε σε brabdt πάλι (που πήραμε και το κολάι!!) ή σε κάτι άλλο?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τελικά ο Κουμπής (επίσημο σέρβισ) μου είπε οτι πάει όλο το τύμπανο πακέτο.
    Έλα ντε όμως που δεν πάει όλο το τύμπανο ... επειδή υπάρχουν σε κομμάτια τα ανταλλακτικά . Το σέρβις κάτι θέλει να βγάλει και αυτό. τέλος πάντων

Να πάμε σε brabdt πάλι (που πήραμε και το κολάι!!) ή σε κάτι άλλο?
    Αν δεν θέλεις να αλλάξεις μάρκα με τίποτα , αλλά και θέλεις πάλι άνω φόρτωσης . τουλάχιστον πάρε την ίδια μάρκα αλλά άλλο μοντέλο ποιο αξιόπιστο. (τουλάχιστον στην περιοχή του τυμπάνου ) αδύνατο σημείο για να μην σου ξανασυμβεί ... (έχω απομακρυνθεί από το τι μοντέλα κυκλοφορούν τελευταία και δεν γνωρίζω ) ίσως ο Komman γνωρίζει με τα σημερινά δεδομένα ποιο από αυτά τα μοντέλα είναι ποιο αξιόπιστο.

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Πέτρο, 13 χρόνια το είχαμε. Ξέρω οτι σίγουρα φτιάχνεται απλά κανένας δεν θέλει να το αναλάβει. Είναι η 3η βλάβη που είχαμε.
    1) κάτω φίλτρο + πλύση του πάνω ελαστικού (το φτιάξαμε μόνοι μας)
    2) αλλαγή πάνω ελαστικού λόγω μούχλας + καρβουνάκια/κάποια ασφάλεια δεν ήμουν προστά. συνολικό κόστος 100 ευρώ.
    3) και φαρμακερή η τελευταία

νομίζω οτι το 1) δεν ηταν ευθύνη του πλυντηρίου, ενώ το 2) αν είχα μπεί στο φόρουμ θα το είχα λύσει με ελάχιστο κόστος.
    Για το 3) ευθύνομαι εγώ που έκανα πλύση μόνος μου (χωρίς την σύζυγο) στις 1200 στροφές. Εκεί τα έφτυσε.

Τώρα για μάρκα, δεν καιγόμαστε για brandt, οτιδήποτε έχετε να προτείνετε καλό θα ήταν, με πλατος 40 cm, βάθος 60 cm, δεν μας παίρνει για παραπάνω.

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Πολλες φορες μου εχει τυχη να μου λεει η εταιρια
    οτι ενα ανταλλακτικο πηγαινει κομπλε και φερνω
    ανταλακτικα απο εξω.

Αν θελεις να φτιαξεις το πλυντηριο σου μπορεις
    αλλαζοντας τον αξονα και μην ακους τι λεει η εταιρια.

Αν τωρα θελεις καινουργιο πλυντηριο ειναι απλο
    μην παρεις ακριβο γιατι τα καινουργια ανω φορτωσης
    δεν βγαζουν ευκολα την τριετια.

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Μάνο, το ξέρω και εγω οτι έτσι είναι, ανοίγω τα περτσινια, βγάζω το παλιό, βιδώνω το καινούργιο. Αλλά που χρόνος και χώρος. Αν ξέρετε μάστορα που μπορεί να το αναλάβει όλο για κάτω από 100 ευρώ, τότε θα το φτιάξω. Διαφορετικά τα μεταχειρισμένα σχεδόν καινούργια 2ετίας κάνουν 200 ευρώ. Δεν συγκρίνεται.

Τώρα για αυτό που λές για τα καινούργια και την 3ετία με προβληματίζεις πάρα πολύ, καθότι, πάμε για 10ετία όπως και με το παλιο.
    Δηλ. μετά την 3 ετία είναι για πέταμα ή απλά θέλουν επισκευή?

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Δέν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο PITSOS 7+
    από targa στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 21:09
  2. [Brandt] Δεν γυρίζει ο κάδος.
    από Aristotelis_99 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-14, 21:35
  3. [Candy] Δεν γυρνά έυκολα ο κάδος με φορτίο ρούχων.
    από limas στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-13, 14:59
  4. [Brandt] πλυντήριο Ρούχων Brandt WM601 δεν γυρνάει ο κάδος
    από SDrikos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-12, 08:48
  5. [Indesit] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από rover12 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-12, 08:56

Δικαιώματα - Επιλογές