+-38 το κυριως τυλιγμα +15 το βοηθητικο στα 235VA
Ευχαριστω
Σακης Πετροπουλος
+-38 το κυριως τυλιγμα +15 το βοηθητικο στα 235VA
Ευχαριστω
Σακης Πετροπουλος
Οχι δυστυχως εχω τοροειδεις με μικρη ταση ( +- 25 )αλλα και τετραγωνους με μεγαλυτερη (+-50 ) .......
Αξιο θα ηταν να σημειωθει τι εκανε την βλαβη σε αυτο το μηχανημα .
Σε ενα καφε υπαρχουν δεκαδες ηχεια και καποιος χωρις να εχει τις απαραιτητες γνωσεις συνδεσε πχ 6 ηχεια παραλληλα στο ενα καναλι και 4 στο αλλο . Το αποτελεσμα ηταν να καουν οι δυο θερμικες ασφαλειες που εχουν μεσα εμποτισμενες στους μετασχηματιστες απο το εργοστασιο . Καμμια αλλη ζημια πραγμα το οποιο σημαινει εξαιρετικη αξιοπιστια απο ενα φτηνο προιον οπου αρκετες φορες εχω πει οτι ενω τα KODA ςειναι δευτεραντζες τουλαχιστον πολλες φορες εχουν βαλει τα γυαλια σε πολυ επωνυμα μηχανηματα .
Επισκεφτηκε τον χωρο τεχνικος εβαλε και δευετερο ενισχυτη και μοιρασε τα φορτια αναλογα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Σάκη, επειδή αναφέρεσαι σε δευτερεύοντα τυλίγματα μετασχηματιστή και όχι σε τροφοδοτικό συνεχών τάσεων, είναι νομίζω σωστότερο να γραφτεί ως εξής :
2 x 38V το κυρίως τύλιγμα και 15V το βοηθητικό στα 235VA .
Όχι ότι δεν γίνεται κατανοητό όπως το γράφεις, απλά για σωστότερη διατύπωση, ειδικά για κάποιους που δεν έχουν σχετικές γνώσεις και ίσως διαβάζοντάς το, να μπερδευτούν με τα πρόσημα +/- .
Φιλικά.
Οκ ...
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
ezizu (25-09-13)
Ενδιαφερον θα υπηρχε να δουμε αν γινεται να αποκτησουμε σχηματικο και μια συγκεντρωμενη λιστα με τις βλαβες που κανουν αυτα τα μηχανηματα διοτι εχουν πουληθει παρα πολλα απο αυτα και κατι μου λεει οτι στο μελλον θα ασχολιομαστε συχνα με αυτα .
Αυριο θα υποβαλω ενα αιτημα στην εταιρια και επισης θα ετοιμασω και ενα αρχειο με συντομη περιγραφη με τις βλαβες που εχω αντιμετωπισει .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Για τον KD255A τι γνώμη έχετε;
θα ελεγα μια απο τα ιδια ? Τιμιο μηχανημα σε ολα του απλα η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι πρωτου μηχανηματος ..ειναι απλα δευτερου .. σε καμμια περιπτωση παντως τεταρτο η πεμπτο σε ποιοτητα και σε καμμια περιπτωση υπερεκτιμημενο σε οτι αφορα τις προδιαγραφες του οπως συχνα ειναι καποια reloop η Gemini που υπαρχουν στην ιδια κατηγορια
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Έχω έναν στην αποθήκη και θα ήθελα να τον βελτιώσω.
Όταν βρω λίγο χρόνο θα τον ανοίξω και θα φτιάξω ένα θέμα.