εχω ελεγξει σχεδον ολες τις αντιστασεις και τις εχω βρει οκ βασει του χρωματικου τους κωδικα(μιας και δεν βρηκα schematic) και ηταν ολες οκ στα πλαισια της ανοχης τιμης που δινει ο χρωματικος κωδικας. Εχω και μια απορια περι τουτου. ξερω οτι για να μετρησω μια αντισταση πρεπει να την ξεκολλησω απο το κυκλωμα αλλιως το πολυμετρο δειχνει την τιμη της αντιστασης του κυκλωματος. Ειναι υποχρεωτικο να ξεκολλησω και τους δυο ακροδεκτες? Απο τι ακουσα και δοκιμασα αν ξεκολλησει ο ενας απο τους δυο και δεν κανει επαφη με το κυκλωμα τοτε μπορουμε να μετρησουμε την αντισταση με το πολυμετρο στα ακρα της. Επισης ξεκολλησα και ελεγξα καθε τρανζιστορ με το πολυμετρο στη θεση της διοδου σε ολους τους συνδιασμους και τα βρηκα ολα οκ. Τελος μετρησα και τα hfe τους με το πολυμετρο και το ξαναμετρησα με ενα αλλο πολυμετρο που εχω και τα βρηκα ιδια με διαφορα της μιας η δυο το πολυ μοναδων. Τα τρανζιστορ αυτα ανηκουν σε ενα μερος της πλακετας που γραφει class AA voltage control amplifier και υποθετω οτι ειναι της προενυσχησης καθως για την εξοδο ο ενισχυτης εχει το ολοκληρωμενο svi 3205. Καθε τρανζιστορ στη πλακετα ειχε και τον διδυμο αδερφο του και υποθετω οτι καθε ενα αντιστοιχει σε καθε καναλι. Μετρωντας τα hfe στα τρανζιστορ παρατηρησα τα εξης:
τα hfe ηταν στα θεωρητικα πλαισια του τρανζιστορ βασει του datasheet του καθενος
τα διδυμα τρανζιστορ δηλαδη π.χ. τα c2631 εχουν hfe 255 το ενα και 262 το αλλο
και το c3944 154 το ενα και 136 το αλλο
τα τρανζιστορ α1535 ειχε το ενα 123 και το αλλο 102 οπως και τα α1123 ειχε 245 το ενα και 205 το αλλο.
Το παραπανω ειναι δειγμα οτι τα δευτερα τρανζιστορ ειναι ταλαιπωρημενα και δεν κανουν σωστη ενισχυχη και γι'αυτο μειωνουν την ενταση στο ενα καναλι η δεν ειναι απαραιτητα δυσλειτουργια και δεν φταινε τα τρανζιστορ?
Τελος ξερετε να μου πρωτεινεται καποια ισοδυναμα για τα a1535 kai a1123 που να μπορω να τα βρω πιο ευκολα στην αγορα?