δεν εχω μανομετρα για να μετρησω πιεσεις και μου εβγαλε το προβλημα το τελευταιο βραδι πριν γυρισουμε Αθηνα, το a/c ειναι τοποθετημενο 5 χρονια και πριν σταματησει να λειτουργει η ψυξη που εβγαζε εμοιαζε να ειναι σωστη (λεω εμοιαζε γιατι δεν την μετρησα με θερμομετρο αλλα με το χερι, διαφορες θερμοκρασιας μεγαλυτερες απο 4-5 βαθμους τις καταλαβαινω στο χερι γιατι ειμαι μηχανικος αυτοκινητων και εχω συνηθησει να κανω εναν προχειρο ελεγχο αποδοσης θερμοκρασιας a/c αυτοκινητου με το χερι) δυστυχως στο χωριο και τα γυρο κοντινα δεν υπαρχει καποιος τεχνικος που να εχει συσκευη για να κανει κενο και ζυγαρια για να βαλει ψυκτικο με το βαρος που εχει ορισει ο κατασκευαστης του μηχανηματος.
λογο οτι το χωριο ειναι μακρια απο την Αθηνα και θα παω σε ενα μηνα περιπου θα ηθελα να ξερω στο περιπου την βλαβη ετσι ωστε να εχω καποια καταλληλα εξαρτηματα μαζι μου.
το οτι αναβουν μαζι 2 φορες πρασινο και κοκκινο το εκλαμβανω σαν εναρξη αυτοδιαγνωσης (στα αυτοκινητα ετσι ειναι) οποτε πιστευω οτι ο κωδικος της βλαβης ειναι 5 κοκκινα που δεν υπαρχει στον πινακα που αναρτησε ο Κυριακος και τον ευχαριστω πολυ για τον κοπο του, καθως και εσενα.
συγνωμη για το σεντονι.