Ανδρεα καλησπερα την απαντηση αυτη την περιμενα και συμφωνο ΑΠΟΛΗΤΑ μαζι σου δυστηχως ομως τα μαστορια στην Λαμια ( οχι ολα ) ειναι λαμογια οταν λοιπον αγορασα το κλιματιστικο πριν ενα χρονο για τον γιο μου στην λαμια που σπουδαζει πληρωσα 100,00€ για τοποθετηση ωραια μεχρι εδω . μετα μου ζητησανε 20,00€ για μεταφορικα απο το καταστημα στο σπιτι 300 μετρα σε ευθεια και 20,00€ γιατι θα τρυπαγε πρεκι ωραια μεχρι εδω ? τελικα ο τεχνικος δεν συνδεσε στο ρευμα το κλιματιστικο γιατι επρεπε να φερω ηλεκτρολογο να το συνδεσει με το ρευμα τελικα παρατησα λοιπον την εγκατασταση που εκανα και πηγα να το συνδεσω εγω το κοστος μεταφορας μου απο Αθηνα στην Λαμια με τα διοδια 100,00€ περιπου ελπιζω να κανεις τισ προσθεσεις , οταν λοιποσ πηγα στο σπιτι του γιου μου η πριζα ηταν ακριβως κατω απο το κλιματιστικο , ωραια μεχρι εδω !! Το τραγικο ηταν οταν ανακαληψα οτι ο ( τεχνικος ) ειχε ανοιξει την εσωτερικη μοναδα και ειχε ξυλωση και το καλωδιο ρευματος απο την κλεμα , με αποτελεσμα να του περασω νεο καλωδιο και να τελειωση εκει η περιπετεια μου , και μετα μου λες να φωναξω τεχνικο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου θα το βρω μονος μου και να εισαι καλα
Φιλικα Αρης