Βοηθεια οπως λεει και ο τιτλος...πραγματικα ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση γιατι απο οτι φαινεται καταφερα να κανω ζημια στο ψυγειο μου...και φοβαμαι μη μεινω χωρις ψυγειο τωρα που ειναι και κατακαλοκαιρο και δεν υπαρχει και φραγκο.
Εχω ενα ψυγειο PITSOS αρκετα παλιο αλλα λειτουργικο ως σημερα. Η καταψυξη ειχε κυριολεκτικα πνιγει στον παγο και αποφασισα να την καθαρισω με ενα μαχαιρι. Ενω ειχα καταφερει να αφαιρεσω μεγαλη ποσοτητα παγου σε μια τελευταια μαχαιρια, με το που βυθιζω το μαχαιρι (διαγωνια-σχεδον παραλληλα με τον πατο της καταψυξης) αρχιζει να ακουγεται ενας ηχος σαν αυτον που κανουν τα λαστιχα οταν ξεφουσκωνουν...πανω στον πανικο καλυπτω το σημειο με θρυματισμενο παγο και σιγα σιγα σταματαει ο ηχος.
Το θεμα ειναι οτι απο εκεινη την ωρα η αποδοση του ψυγειου επεσε δραματικα (εβαλα θερμομετρο μεσα και εδειχνε 23 βαθμους!!!).
Απο οτι καταλαβαινω καπου πληγωσα το κυκλωμα προκαλωντας διαρροη (του φρεον?)...

Τι μπορω να κανω για να το επαναφερω σε λειτουργια τωρα που διανυουμε και τετοιους καυσωνες?
Υπαρχει καποια κολλα/κατι να βαλω στο σημειο που εχει διαρροη και να το μπαλωσω?
Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος γνωστης μπορει να βοηθησει...