Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 37
    Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Προεπιλογή

Πειραματίστικα λίγο μετά τα λεγόμενα του Βαγγέλη (ΙΚΑΡΟΣ) και έδωσα στο δράπανο 25V στα 5Α...Πραγματικά πετάει...βιδώνει ξυλόβιδα σε μαόνι 3cm εξαιρετικά γρήγορα...οπότε θα εχω ετσι...μονο να βελτιόσω τους ακροδέκτες γιατί βαζω κροκοδειλάκια... θα φτιάζω ενα ζευγος που θα κολληθει απευθείας στους ακροδέκτες του δράπανου και θα καταλήγει σε αρσενικό RCA (ολα μου τα τροφοδοτικά τα φτιαχνω να εχουν θυλικά RCA) με + στον πυρήνα
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Το avatar του χρήστη taxideytis
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    περιφερόμενος

Προεπιλογή

Εχώ την ιδια μάρκα σε παλιότερο μοντέλο...ως συνήθως στα 2-3 χρόνια μπαταρίες dead...οπότε
    καλώδιο και 12 volt απο ...xm μπαταρίες γενικά...Κοντά 250 Αmp...
    Πετάει..εντάξει απέκτησα άλλο ένα ενσύρματο....

Το avatar του χρήστη ikaros1978
    Μέλος
    Όνομα
    Βαγγελης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

γιατi 25v '? δεν εχεις μια πηγη με λιγο μικροτερη ταση? οχι τιποτα αλλο αλλα μην σου καψει κανα μοτερ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλέκος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

επειδή έχω ακριβός το ίδιο τρυπάνι
    όταν πέθαναν οι μπαταριές. τις αντικατέστησα με αυτές:
    http://www.ebay.com/itm/5-Size-C-HR1...ht_2347wt_1163
    με αποτέλεσμα το τρυπάνι να έχει σχεδόν 4πλασια αυτονομία.

Το avatar του χρήστη sakisr
    Μέλος
    Όνομα
    Σάκης
    Περιοχή
    ΚΑΒΑΛΑ

Προεπιλογή

Καλησπερα.Για να καταθεσω και τη δικη μου αποψη νομιζω οτι μια αλλαγη στα στοιχεια μεσα στη ''μανισια'' μπαταρια θα ηταν το καλυτερο.Αλλωστε η διαφορα σε ενα καλο με ενα φτηνο επαναφορτιζομενο ειναι 80% στη καλη μπαταρια και 20% στην υπολοιή κατασκευη.Προσωπικα ειχα επισκευασει το κατσαβιδι συναδελφου πριν χρονια αλλαζοντας στοιχεια και δουλευει ακομα στην οικοδομη (περναει κουφωματα) απροβληματιστα.Μια αλλη λυση για το εργαστηριο ειναι και το παλμοτροφοδοτικο που προτεινε ενας φιλος,αλλα σε περιοριζει στην αποσταση.......

Το avatar του χρήστη Riggs
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χαλκιδική

Προεπιλογή

Παιδιά να σας πω και τη δική μου εμπειρία.
    Έχω ένα δράπανο 12V και επειδή τα 'φτυσαν οι και οι δυο μπαταρίες που είχε το χρησιμοποιώ με ένα τροφοδοτικό υπολογιστή.
    Στην εκκίνηση μου τραβάει περίπου 5Α και μετά πέφτει κάπου στα 2Α.
    Με καλό φορτίο τραβάει μέχρι 10 ενώ αν το μπλοκάρω φτάνει τα 20 και το φετ καίει!!!

EDIT: Οι τιμές των Α που αναφέρω είναι στο περίπου και είναι οι μέγιστες που μέτρησα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Riggs : 10-05-12 στις 03:01
    Τα πράγματα είναι απλά, το μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις!

Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ikaros1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατi 25v '? δεν εχεις μια πηγη με λιγο μικροτερη ταση? οχι τιποτα αλλο αλλα μην σου καψει κανα μοτερ
    το κατεβασα στα 20V και παλι δουλευει πολυ καλά...εντάξει δεν του κανω πολύ χρήση γιατι εχω μόνιμα στον παγκο το dremel και καλυπτω το 85% των περιπτωσεων...μονο για μεγάλη διατομή τρυπανιων το δουλεύω...
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιωάννης
    Περιοχή
    Καβαλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από agis68 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πειραματίστικα λίγο μετά τα λεγόμενα του Βαγγέλη (ΙΚΑΡΟΣ) και έδωσα στο δράπανο 25V στα 5Α...Πραγματικά πετάει...βιδώνει ξυλόβιδα σε μαόνι 3cm εξαιρετικά γρήγορα...οπότε θα εχω ετσι...μονο να βελτιόσω τους ακροδέκτες γιατί βαζω κροκοδειλάκια... θα φτιάζω ενα ζευγος που θα κολληθει απευθείας στους ακροδέκτες του δράπανου και θα καταλήγει σε αρσενικό RCA (ολα μου τα τροφοδοτικά τα φτιαχνω να εχουν θυλικά RCA) με + στον πυρήνα
    απέφυγε τα rca μιας και θα σου λιώσουν όταν τραβήξει πολλά αμπέρ το τρυπάνι προτίμησε τις κλασσικές μπανάνες ηχείων

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργοσ
    Περιοχή
    καστορια

Προεπιλογή

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΗΖΟΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 90 ΕΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PERLES ΚΑΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΤΟ DSC_0051.jpgDSC_0052.jpgDSC_0053.jpgDSC_0054.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη miggaki : 23-05-13 στις 19:28

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από miggaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΗΖΟΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 90 ΕΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PERLES ΚΑΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΤΟ DSC_0051.jpgDSC_0052.jpgDSC_0053.jpgDSC_0054.jpg
    ξαναδιόρθωσε το πόστ γράψε με μικρά γράμματα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία