Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργοσ
    Περιοχή
    καστορια

Προεπιλογή

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΗΖΟΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 90 ΕΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PERLES ΚΑΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΤΟ DSC_0051.jpgDSC_0052.jpgDSC_0053.jpgDSC_0054.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη miggaki : 23-05-13 στις 19:28

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από miggaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΗΖΟΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 90 ΕΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PERLES ΚΑΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΤΟ DSC_0051.jpgDSC_0052.jpgDSC_0053.jpgDSC_0054.jpg
    ξαναδιόρθωσε το πόστ γράψε με μικρά γράμματα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Με 20 ευρώ στο βύσμα του υπάρχων εργαλείου τροποποίησε ένα από τα παρακάτω και καθάρισες
    Αυτά "της εταιρίας" των 90 ευρώ ... ας τα χρησιμοποιήσουν για την πάρτη τους
    http://www.markidis.gr/index.php?cPath=37_163_874

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργοσ
    Περιοχή
    καστορια

Προεπιλογή

Πετρο καλημερα πλεον εχεισ να μου προτηνεις καπιον απο αυτουσ δεν κατεχω και πολλα ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Στο Link που σου έδειξα #31 το 1ο πρέπει να κάνει από ότι λέει για φόρτιση νικελίου/καδμίου στα 12 - 24 βολτ και με προστασία .
    είναι ενδεικτικό ... για να μην πας και πάρεις εκείνο που έχει 90ευρώ.
    Βέβαια δεν θα έχεις εκείνη την ως συνηθίζεται ειδική θήκη της εταιρίας που το κουμπώνεις για να φορτίσει. απλά θα πρέπει εσύ να βάλεις το παραπάνω στις σωστές πολικότητες για να φορτίζεις .
    Δεν είναι απαραίτητο να παραγγείλεις από το Link . μπορείς να πας στα τοπικά καταστήματα ηλεκτρονικών (πάρε μαζί και το πακέτο μπαταρίας που έχεις για δείγμα) και θα βρεις τον κατάλληλο φορτιστή.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργοσ
    Περιοχή
    καστορια

Προεπιλογή

ευχαριτω πολυ και κατι ακομα τις πολικοτιτες τις βρισκουμε συμφονα με το πως κουμπωνει στο εργαλειο? γιατι στο εργαλειο εχει + & - οποτε οπως κουμπονει στο εργαλειο μαλον ειναι και η πολικοτητα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ναι όπως τα λες φίλε Γιώργο είναι ... και ξέχασα να σου πω . Πάρε ότι κατάλληλο φορτιστή βρεις για τις συγκεκριμένες μπαταρίες και την δική σου βάση που (φαντάζομαι θα την έχεις) μην την απορρίπτεις . Βάλε με πατέντα τον φορτιστή που θα πάρεις πάνω στην εργοστασιακή βάση. Οπότε δεν θα υπάρχει περίπτωση να συνδέσεις λάθος πολικότητα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας