Υπάρχει ένας προβληματισμός που αντικρούει το ένα με το άλλο.
1)
2)Όμως στην συντήρηση ψύγει τα φαγητά πάρα πολύ και σε θερμοκρασίες κοντά στους 0 βαθμούς ανεξάρτητα από το ρυθμιστικό της θερμοκρασίας(μάλλον το ψυγείο λειτουργεί συνέχεια άλλα δεν το τσέκαρα κιόλας)
Η αντίφαση στο 1 με το 2 είναι ότι αν με τα χρόνια παρατηρήθηκε πτώση απόδοσης (όπως λένε οι γονείς) ... δεν είναι λογικό να βγάζει και 0 βαθμούς συντήρηση. Που οι 0 βαθμοί σε καμιά περίπτωση δεν δείχνει πτώση απόδοσης.Το εν λόγω ψυγείο είναι 12 χρονών περίπου. Με τα χρόνια όλο και έπεφτε η απόδοση του(δηλαδή δεν κρύωνε πολύ τα φαγητά)
¶ρα απορρίπτουμε την "εκτίμηση ζημιάς " που έβγαλαν οι γονείς..
Δεχόμαστε το ότι παγώνει και έχει απόδοση καλή (λόγω προαναφερθέν 0 βαθμούς στην συντήρηση)
Εξέτασε παρόλα αυτά τον θερμοστάτη (Αυτό που εσύ λες ρυθμιστικό ) .. αντικατάσταση αν χρειάζεται ... μια μπακαλίστικη εξέταση είναι να βγάλεις τα καλώδια του θερμοστάτη (που προορίζονται για την διακοπή του μοτέρ) και να δεις ότι πράγματι (από την φάση 0 βαθμούς που δούλευε το μοτέρ όντως συνέχεια ) ... με το να βγάλεις τα καλώδια του θερμοστάτη θα καταλάβεις και αν ήταν από τον θερμοστάτη (βλέποντας ότι όντως σταματά να λειτουργεί και το μοτέρ)
Να βάλεις ένα καλό "πιάτο " συγκομιδής νερών (πάνω από μοτέρ που λες ότι τρύπησε ) Θα τα βρεις στα είδη ανταλλακτικών.




Απάντηση με παράθεση