Υπάρχει ένας προβληματισμός που αντικρούει το ένα με το άλλο.

1)
Όμως στην συντήρηση ψύγει τα φαγητά πάρα πολύ και σε θερμοκρασίες κοντά στους 0 βαθμούς ανεξάρτητα από το ρυθμιστικό της θερμοκρασίας(μάλλον το ψυγείο λειτουργεί συνέχεια άλλα δεν το τσέκαρα κιόλας)
2)
Το εν λόγω ψυγείο είναι 12 χρονών περίπου. Με τα χρόνια όλο και έπεφτε η απόδοση του(δηλαδή δεν κρύωνε πολύ τα φαγητά)
Η αντίφαση στο 1 με το 2 είναι ότι αν με τα χρόνια παρατηρήθηκε πτώση απόδοσης (όπως λένε οι γονείς) ... δεν είναι λογικό να βγάζει και 0 βαθμούς συντήρηση. Που οι 0 βαθμοί σε καμιά περίπτωση δεν δείχνει πτώση απόδοσης.

¶ρα απορρίπτουμε την "εκτίμηση ζημιάς " που έβγαλαν οι γονείς..

Δεχόμαστε το ότι παγώνει και έχει απόδοση καλή (λόγω προαναφερθέν 0 βαθμούς στην συντήρηση)

Εξέτασε παρόλα αυτά τον θερμοστάτη (Αυτό που εσύ λες ρυθμιστικό ) .. αντικατάσταση αν χρειάζεται ... μια μπακαλίστικη εξέταση είναι να βγάλεις τα καλώδια του θερμοστάτη (που προορίζονται για την διακοπή του μοτέρ) και να δεις ότι πράγματι (από την φάση 0 βαθμούς που δούλευε το μοτέρ όντως συνέχεια ) ... με το να βγάλεις τα καλώδια του θερμοστάτη θα καταλάβεις και αν ήταν από τον θερμοστάτη (βλέποντας ότι όντως σταματά να λειτουργεί και το μοτέρ)
Να βάλεις ένα καλό "πιάτο " συγκομιδής νερών (πάνω από μοτέρ που λες ότι τρύπησε ) Θα τα βρεις στα είδη ανταλλακτικών.