Το ποια σωλήνα είναι η είσοδος του νερού θα το βρω, απλώς δεν έχω πάει στο σπίτι ακόμα (η φωτό ήρθε my mail). Όπως λέει και ο Κυριακίδης πρέπει να είναι η μαύρη με το μπλε σπιράλ.
Το "κόλπο" της μισο-κλειστής βάνας το ξέρω, αλλά αυτό ουσιαστικά δεν κάνει αυτό που θέλω (μειώνεις την ροή όχι την πίεση).
Το υδραυλικά στο σπίτι (μπαταρίες κτλ) είναι όλα της πλάκας και με την τρελή πίεση είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγο καιρό θα έχει θέματα. Αλλά και συσκευές, πχ η βαλβίδα εισόδου νερού του πλυντηρίου δεν νομίζω να ζήσει πολύ. Για να πω την αλήθεια ρυθμιστή δεν έχει τύχη να δω από κοντά (ψάξιμο τώρα έκανα μέσω ίντερνετ), πίστευα ότι θα χωράει στον πίνακα, αλλιώς έχω πρόβλημα...
Σκεφτόμουν ότι με τον ρυθμιστή στον πίνακα θα "προστατεύω" το 95% της εγκατάστασης, και αυτό που μένει (η απόσταση ρολόι-πίνακας) είναι απλώς ένα κομμάτι σωλήνα και δεν θα έχει πρόβλημα. Λέτε τελικά να το σκέφτομαι λάθος και η σωστή λύση να είναι μετά τον μετρητή? Δεν έχω πάει και από εκεί να δω τι παίζει στο φρεάτιο από χώρο κτλ...
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!