δεν κανει κατι το f9......!!!!!!!!!ούτε κανενα αλλο
δεν κανει κατι το f9......!!!!!!!!!ούτε κανενα αλλο
βάλε ένα εξωτερικό usb πληκτρολόγιο και κανε επανεγκατάσταση win
θεωρώ πως το να κάνεις επανεγκατάσταση (ή επιδιόρθωση) των windows θα λύσει το πρόβλημα. Παρόλα αυτά όμως θέλω να δεις μερικά ακόμα πράγματα πριν πας σε αυτή τη λύση.
1) Μήπως κάποιος (ή κάτι) έχει βάλει κάποια εφαρμογή που επηρεάζει το πληκτρολόγιο? Δες λίγο τι εφαρμογές τρέχουν στον task manager και κλείσε ότι ύποπτο.
2) Στον device manager έχει κάποια επιλογή για disable this device στο πληκτρολόγιο ή κάτι παρόμοιο?
3) Στο BIOS έχει κάποια επιλογή για disable onboard keyboard?
4) Αν ψαχτείς λίγο στο registry, μπορείς να βρεις κάτι σχετικό με keyborad? Εδώ θα ήταν καλό να μπορείς να το συγκρίνεις και με ένα άλλο laptop αν έχεις την δυνατότητα
5) drivers (αλλά νομίζω είπες ότι κοίταξες ήδη)
6) συνδιασμός Fn + κάτι ... αλλά το έχουμε ήδη αποκλείσει.
δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου...![]()
Λογικά με το f2 θα μπαίνει BIOS οπότε πριν κάνεις αυτό που θα σου πω δοκίμασε πάλι όλα τα υπόλοιπα F αλλά στην εκκίνηση να τα πατάς επανειλημμένα.
Λοιπόν με το f8 σου βγάζει κάποιες επιλογές, δες αν η πρώτη πάνω πάνω λέει επιδιόρθωση των windows η κάτι παρόμοιο ,μόλις το επιλέξεις θα δεις σα να φορτώνει εγκατάσταση αλλά μετά θα σου βγάλει κάποιες άλλες επιλογές που θα μοιάζουν με περιβάλλον windows συνήθως κάτω κάτω έχει μια επιλογή επαναφορά συστήματος η επαναφορά εργοστασιακή ή ανάκτηση συστήματος, αυτό νομίζω είναι και το recovery, αυτά αν δε πιάσει κάποιο από τα υπόλοιπα f εκτός τον f2 και f8
Στην τελική βρες το τηλέφωνο της Mega Service που είναι ο αντιπρόσωπος των VAIO στην Αθήνα και ρώτα πια κουμπιά είναι για το recovery
Μήπως υπάρχει κανένα νεότερο με αυτό το θέμα?
Έβαλα σε αλλο partition τα 7άρια και δουλεύω από κει χωρίς πρόβλημα!!!