Aπο ότι έχω καταλάβει στο bga mods , μέσα στην τιμή είναι και τα μεταφορικά εάν κάποιος έχει ψωνίσει απο το bgamods ας μας πει.
Aπο ότι έχω καταλάβει στο bga mods , μέσα στην τιμή είναι και τα μεταφορικά εάν κάποιος έχει ψωνίσει απο το bgamods ας μας πει.
Από http://www.satkit.com έχει ψωνίσει κανένας; Έχει αρκετά καλές τιμές σε κάποια πράγματα της Aoyue
Καλή ανάσταση και καλό πάσχα να έχουμε , να ρωτήσω έχει δουλέψει κανείς με stencil universal ? Σκέφτομαι να πάρω ένα σετ που θα έχει κάποια απο τα γνωστά για PS3 +XBOX (που θέλω να ασχοληθώ περισσότερο) αλλά και τα universal 0,5. 0,6(με διάφορα pitch) 0,76 για ότι άλλο προκύψει .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziakosnasos : 03-05-13 στις 16:52
Γεια σας και καλή Ανάσταση να έχουμε. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω μετά από το διάβασμα στο συγκεκριμένο θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικό με τον τρόπο ανίχνευσης βλαβών σε κινητά και μητρικές. π.χ. ένα smd σε κινητό το αλλάζουμε αλλά πως το εντοπίζουμε? 'εχω κατεβάσει service manual σαν αρχή. Έχω βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών. Και πριν να κλείσω θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε site για αγορά BGA και smd κινητών. Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maiko21 : 04-05-13 στις 22:32
Στα εγχειρίδια έχει και τους τρόπους διάγνωσης και τα εργαλεία που απαιτούνται. Κοίτα στα ΝΟΚΙΑ.
900MHz-64GHz
Ε με τον ίδιο τρόπο περίπου πάει και σε αυτά.
Αν δεν έχεις όμως ξεκινήσει από παλιά με τα ασπρόμαυρα κλπ το χάνεις το παιχνίδι και αυτό γιατί δεν ακολούθησες την εξέλιξη ώστε να έχεις κάποια εμπειρία στο χέρι και στις βλάβες. Τα καινούρια μαθαίνονται αν έχεις ήδη ιστορικό.
900MHz-64GHz
Έχετε να μου προτείνεται κανένα flux όχι ιδιαίτερα ακριβό αλλά καλούτσικο; Από ebay καλύτερα.
Έχω διαβάσει πάρα πολλά θέματα αλλά έχω χαθεί.
Πολλοι συστηνουν το Kingbo σαν πολυ καλο οχι μονο για τα λεφτα του αλλα γενικως..Εγω που το πηρα προσφατα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ειχα παρει και αλλο με τιμη μπορει και δεκαπλασια(warton metals) αλλα δεν καταλαβα διαφορα μεταξυ των δυο..
Eχω παρει και υγρο flux ηταν αρκετα καλο αλλα εξατμιζοταν σε χαμηλοτερη θερμοκρασια.Ειχε ομως το πλεονεκτημα οτι το εριχνα απο την μια μερια του τσιπ και αφου σηκωνα την πλακετα στο πλαι,περιμενα να εμφανιστει απο την απεναντι μερια(του τσιπ)
Ετσι ημουν σιγουρος οτι ειχε καλυψει απο κατω ολο το τσιπ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 09-05-13 στις 17:53
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε