Φίλε Σάκη κοίταξε,δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου, όσο αφορά το συγκεκριμένο όνομα μέλους ως επιλογή,(για την,ίσως, όχι τόσο θετική εντύπωση, που θα αφήσει, σε κάποιους αναγνώστες).
Δεν θεωρώ,ούτε εγώ, ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, η χρήση ενός τέτοιου είδους ονόματος μέλους (εγώ τουλάχιστον δεν θα το επέλεγα για εμένα ),αλλά νομίζω ότι είναι προσωπική επιλογή και δικαίωμα του καθενός και αυτό το σέβομαι.
Άλλωστε, σε ένα forum ανταλλαγής απόψεων και τεχνικής βοήθειας, όσο αφορά τις βλάβες μηχανημάτων, δεν νομίζω, σίγουρα, να έχει τόσο μεγάλη σημασία και ουσιαστικό ενδιαφέρον, πιο όνομα μέλους χρησιμοποιεί ο καθένας που σου δίνει μια απάντηση.
Σημασία έχει νομίζω,η ίδια η απάντηση και η τεχνική βοήθεια που σου δίνει.
Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ στο συγκεκριμένο νήμα,( το οποίο παρεμπιπτόντως το ξεκίνησα εγώ, οπότε δεν θα μπορούσα να μην είχα συμμετάσχει σε αυτό, εκ των πραγμάτων) .
Δεν νομίζω,επίσης, ότι πρέπει να λαμβάνεται σαν κριτήριο, το όνομα μέλους που χρησιμοποιεί ο καθένας,για την ορθότητα των απαντήσεών του ή τις γνώσεις του στα ηλεκτρονικά - ηλεκτρολογικά - φυσική - μηχανολογία κ.ο.κ.
Η άποψή μου φιλικά.
Τέλος πάντων ας αφήσουμε το off topic.
Σάκη μήπως έχεις να μου δώσεις κάποια πληροφορία ή να μου προτείνεις κάτι, όσο αφορά το πρόβλημα που έχω, με το εξάρτημα από τον ενισχυτή του subwoofer ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση με παράθεση