Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ούτε Made in Germany ούτε Made in Korea /China
    Τι παραπάνω προσφέρει ένα ρελε σε σίδερο ή ένας αισθητήρας (ορθοστασίας) και ηλεκτρονικός θερμοστάτης (αντί του συμβατικού με πλατίνα)?

Να ρε σίδερο να το χαίρεσαι ..... Είναι και ντόπιο και εκτός του ότι σιδερώνει ... ταυτόχρονα και σου μαγειρεύει . Αυτές τις (καινοτομίες που έχουν οι Έλληνες) αγόρι μου οι Γερμανοί και οι Κορεάτες ΔΕΝ τα πιάνει ο νους τους .
    σίδερο.JPG

Το avatar του χρήστη furtune
    Μέλος
    Όνομα
    Billy
    Περιοχή
    θεσσ/νικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτε Made in Germany ούτε Made in Korea /China
    Τι παραπάνω προσφέρει ένα ρελε σε σίδερο ή ένας αισθητήρας (ορθοστασίας) και ηλεκτρονικός θερμοστάτης (αντί του συμβατικού με πλατίνα)?

Να ρε σίδερο να το χαίρεσαι ..... Είναι και ντόπιο και εκτός του ότι σιδερώνει ... ταυτόχρονα και σου μαγειρεύει . Αυτές τις (καινοτομίες που έχουν οι Έλληνες) αγόρι μου οι Γερμανοί και οι Κορεάτες ΔΕΝ τα πιάνει ο νους τους .
    σίδερο.JPG
    Κοιτα πρωτα απ ολα γιατι μπορει να βγω απο την κουβεντα εκτος του forum , το οτι ειναι made in germany το συνδεω και μονο αποκλειστικα με την ποιοτητα και πιστευω δεν μπορει να βγει καποιος και να πει οτι made in germany ειναι μαπα σε σχεση με ολα τα υπολοιπα. Οκ ας δεχτουμε αυτο.Σ'αυτο το φορουμ μιλαμε παντα για καινοτομιες και για τιποτα παραπάνω. Το οτι οι πολιτικοι μ@λ@κιζονται ,εμας εδω δεν μας αφορα.

Τωρα οσο αναφορα το Made in Greece , απλα γ@μ@το.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Οταν θα αρχισει να σου χανει νερα απο το πισω μερος και κυριως θα το καταλαβεις οταν το εχεις ορθιο τοτε να μου πεις για Γερμανικη τεχνολογια φιλε billy και αυτο στο λεω γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου ( τεχνικος μικροσυσκευων ) , καλα σου λεει ο Πετρος τι παραπανω προσφερουν ? το ξερεις οτι αμα χαλασει ο αισθητηρας της θερμοκρασιας ( που υποτειθεται οτι κανει την δουλεια ενος θερμοστατη ) δεν υπαρχει σαν ανταλλακτικο μονο του ? οποτε αγοραζεις καινουργιο σιδερο ( ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ) ξερεις εσυ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας