βγαζει στην οθονη του ενα μηνυμα που σημαινει οτι δεν μπορει να κανει αποψυξη.
αν το βγαλω απο την πριζα για λιγο και το ξαναβαλω συνεχιζει να λειτουργει κανονικα
μεχρι να το ξανακανει. αυτο γινεται με συχνοτητα ημερησια.
Ήθελα να μάθω αν τελικά (για κάποιον λόγο ) σου κόβει τον μετασχηματιστή και παύει να τροφοδοτεί την πλακέτα ..... αλλά το παραπάνω κείμενο μάλλον μας δείχνει ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ... αλλιώς δεν θα έδειχνε ούτε στην οθόνη μήνυμα σφάλματος. (τώρα το ξαναδιάβασα )

Έπειτα με μπέρδεψε και το σχέδιο (που παρέθεσα στο #52) .... που αν δεις το σύμβολο της θερμικής ασφάλειας που είναι (εκτός πλακέτας) (αυτό που άλλαξες πρώτα) ... με το ίδιο σύμβολο εντός της πλακέτας (αλλά αυτήν την φορά είναι σκέτη ασφάλεια και όχι θερμική) .
Τώρα τι να υποθέσω Γιώργο δεν είμαι και ηλεκτρονικός για έλεγχο σε πλακέτες (είναι άλλη ειδικότητα) και όσοι τεχνικοί δεν γνωρίζουν από ηλεκτρονικά πολλές φορές ακολουθούν τις εύκολες λύσεις (άλλαγμα όλη την πλακέτα) . Ή προτού την αλλάξουν την πλακέτα ... πρώτα άλλαγμα τους αισθητήρες .... και δεν συμμαζεύεται .

Αν ήμουν στην θέση σου θα άλλαζα τους δυο αισθητήρες στην κατάψυξη εκτός του κλαπέτου ... (εννοείται με ρίσκο) .. και έτσι το βλέπω ....
να μην τρελαθω μετα?????
Για να μην τρελαθείς ..... μην ξεχνάς ότι οι διάφοροι τεχνικοί που υπάρχουν και όποια εξουσιοδοτημένα σέρβις .... ακολουθούν την πάντα εύκολη λύση ... (άλλαγμα πλακέτας με το καλημέρα) ... και για να κερδίσουν χρήμα και χρόνο .... ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις το πρόβλημα στην ρίζα του. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Πάνε την πλακέτα σε ηλεκτρονικό (αυτό θα έκανα εγώ) να την δουν και να ελέγξουν τα βασικά και ύποπτα .... π.χ. πυκνωτές τρανζίστορ κτλ .... από εκεί και πέρα αισθητήρες