Ευχαριστώ για την υπομονή σας και παρακαλώ για τα σχόλιά σας.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας και παρακαλώ για τα σχόλιά σας.
Αποστόλης1 (25-02-13), angel_grig (25-02-13), anypotaktus (27-02-13), dan (25-02-13), dias0 (25-02-13), ezizu (25-02-13), Hary Dee (09-03-13), jakektm (17-05-15), JOUN (25-02-13), lavrakas (17-10-13), lepouras (26-02-13), liontas (25-02-13), LIOSGEO (01-06-14), polism (15-05-13), Thansavv (25-02-13)
Πολ'υ καλή ιδέα για να μην καταστρέφεις και το περίβλημα.
Πολυ καλη παρουσιαση με αψογες φωτογραφιες και συμβουλες ακομη και για να μην κοπουμε.Θα μου χρειαστει την επομενη φορα ωστε να μην περιμενω 3 εβδομαδες να μου ερθει καλωδιο αντικαταστασης απο το ebay..Προτεινω το θεμα να γινει υπομνημα για να το βρισκουμε γρηγορα..
δεν χρειαζεται να τον κοψεις και ουτε ειμαι εγω που θα σου τι θα κανεις και πως. απο την εμπειρια μου σου λεω οτι εχω δοκιμασει πολλες μεθοδους.αν κανεις μερικους θα καταλαβεις.
Δεκτό και συμφωνώ. Αν παρόλα αυτά έχεις καμμιά καλή ιδέα για το πως μπορούμε να συγκρίνουμε εδώ είμαι να το δούμε.
Μην ξεχνάς όμως ότι στον κόσμο των επισκευών δεν είσαι μόνος και ούτε μόνο εσύ έχεις πειραματιστεί... Για παράδειγμα αντι να κυανοακρυλικό εστέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις χλωροφόρμιο που διαλύεται μέσα το πλαστικό και 100% δεν βγάζει σε καμμία θερμοκρασία αναθυμιάσεις και κολλάει και καλύτερα από τον εστέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hurt30 : 25-02-13 στις 20:32
Ωραίος και πάλι και στο πνεύμα των επισκευών ανάγκης πχ χάλασε/τραβήχτηκε Κυριακάτικα,αλλά σε τέτοια βύσματα πας στο πχ Φανό και παίρνεις έτοιμο ανοιχτό τζακ τύπου"Panasonic"με χοντρή τρύπα,κολλητήρι στη πρίζα,και το κάνεις όλο καινούργιο από την αρχή...![]()
Γιααα φέρε το κοφτάκι...
Τι πα να μετρήσεις βρε ζώον,δεν είναι στο ρεύμα!
και μια και θα το ανοιξουμε το ρημαδι ευκαιρια μηπος ειναι να ριξουμε η αλαξουμε πυκνωτες με καλυτερης πιοτητας?
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!