Eυχαριστώ για την πρώτη ανταπόκριση! Να επισημάνω ότι οι λήψεις μου είναι ικανοποιητικές, μερικές φορές χρησιμοποιώ και τον Αntenna Coupler Thieking & Koch DE-32 με σύρμα μήκους περίπου 20 μέτρων ως κεραία.

Δεν είμαι τόσο καλά ενημερωμένος όπως οι ραδιοερασιτέχνες, μια και ακούω βασικά σταθμούς με πρόγραμμα, από διάφορα μέρη του κόσμου, και βέβαια δεν εκπέμπω. Γνωρίζω επίσης ότι το χόμπυ μου, στη Δυτική Ευρώπη και στην Αμερική, δεν έχει πεθάνει ακόμα. Γι' αυτό και η έκκλησή μου δεν είναι επείγουσα, αλλά θα ήθελα και στην Ελλάδα να βρω ενδιαφερόμενους. Εάν, ας πούμε, ασχολείται έτσι κι αλλιώς κάποιος ηλεκτρονικός με αυτόν τον τομέα και επιπλέον έχει διάθεση, θα χαιρόμουνα. Εννοείται, ασφαλώς, ότι θα πληρωνόταν κιόλας, σε λογικά πλαίσια βέβαια.

Επίσης, έχω διαβάσει ότι αρκετοί στην Ελλάδα ασχολούνται με ραδιόφωνα λάμπας! Δεν έχω τέτοια συσκευή, αλλά ίσως θα ήταν κάτι ενδιαφέρον για μένα, στην περίπτωση που θα είχα, στην πράξη, αισθητά καλύτερη λήψη (ευαισθησία και διαχωρισμός). Υποθέτω ότι στην ποιότητα ήχου υπερτερούν. Ενδιαφέρει βέβαια και η φορητότητα.

Παραμένω βέβαια, προς το παρόν, στην πρώτη μου δημοσίευση, και έχω υπομονή, γιατί όλο και κάποιος ειδικός μπορεί κάποτε να βρεθεί...