ρε παιδια,για να μην ανοιγω θεμα αλλο..εχω κ γω εναν τρυπιο φουρνο..αδερφακι του ψυγειου ΙΖΟΛΑ που λεγαμε τις προαλλες..κ αυτος με καμια 35αρα χρονια στη πλατη..μαρκας super galaxy.
εχει λοιπον 2-3 τρυπες στον πατο κ στο βαθος γωνια πισω εχει κρεμασει κ εχει ανοιξει λιγο.κατι ειδα που λετε για ψευδοπατο λαμαρινα.ακουσα παλι οτι αυτου του ειδους η λυση "κοβει" απτη ζεστη του φουρνου κ δε ψηνεται καλα το φαι κ τετοια.αλλος οτι η λαμαρινα βγαζει αναθυμιασεις κ ξερω γω τι..λιγο περιεργο αυτο.για φωτιστε..κ οτι θελετε απο ποδηλατα εδω.. χαχαχα
Ο πατος κοβει πολυ απο την θερμανση της κατω αντισταση.
Ειναι σαν να τοποθετεις δυο ταψια στο φουρνο,
το πανω ταψι δεν θα το βρασει κανονικα.
Ο πατος μετα καταστρεφει πολυ πιο γρηγορα
τον φουρνο.
Πολύ προχωρημένη ζημιά έτσι? ... πάλι καλά που λες ότι ο πάτος δεν είναι αποσπώμενος !στο βαθος γωνια πισω εχει κρεμασει
Απεναντίας ! ... φτιάχνει τα σωστότερα και καλύτερα γλυκά ! χωρίς υπερβολές . και δεν γίνονται "ατυχήματα" όπου βλέπεις το φαγητό να αρπάζει στο κάτω μέρος (κάψιμο) ιδιαίτερα στα μικρότερα φουρνάκια....κ δε ψηνεται καλα το φαι κ τετοια
Αυτός που στο είπε .... μήπως πουλάει κιόλας τέτοιες συσκευές? ... για πάνε ρώτα τον (εκ μέρους μου) ... γιατί υπάρχουν στην αγορά ταψιά εκτός του εμαγιέ και σε ανοξείδωτα? ... γιατί βγάζουν αναθυμιάσεις? Μετά από την (όποια ) απάντηση του .... δώσε του μια μπάφα (εκ μέρους μου)...αλλος οτι η λαμαρινα βγαζει αναθυμιασεις κ ξερω γω τι.
Θέλω ποδήλατο (4 πήδαλο + 4 θέσιο) ... για να κάνουν πηδάλι οι άλλοι τρεις αναβάτες και εγώ όχι ..... έχεις?κ οτι θελετε απο ποδηλατα εδω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 07-02-13 στις 10:49
χαχαχα ναι εχει κανει εχει κανει μια χαραμαδα περα περα..Πολύ προχωρημένη ζημιά έτσι? ... πάλι καλά που λες ότι ο πάτος δεν είναι αποσπώμενος !
ευκολακι..κατι θα κανουμε για σενα!Θέλω ποδήλατο (4 πήδαλο + 4 θέσιο) ... για να κάνουν πηδάλι οι άλλοι τρεις αναβάτες και εγώ όχι ..... έχεις?
αρα δηλαδη,μετραω κ παω κ περνω ενα πατο,κ τον βιδωνω απο πανω απτον υπαρχων ετσι?αφου πρωτα ξεβιδωσω τη κουζινα.
Κοίτα φίλε Xifis .
Να πούμε και κάποια πράγματα με την αλήθεια και το όνομα τους ... αυτές οι ανοξείδωτες λαμαρίνες (ψευδοπάτοι) υπάρχει μια τάση προς κατάργηση. όπως φαίνεται και παρακάτω.
http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...22&cpi=&s=&l=1
Υποψιάζομαι αν και δεν το γνωρίζω ότι πάνε να τις καταργήσουν αυτές τις λαμαρίνες .... Πιθανολογώ για λόγους ασφαλείας (όχι για τις αναθυμιάσεις που ανέφερες) . ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΙΜΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. Ενώ τα εμαγιέ όχι.
Η επιλογή είναι δική σου .... αν και πιστεύω για πολύ φθαρμένες κουζίνες σαν την δική σου με κρεμασμένες λαμαρίνες παραγίνεται επικίνδυνο . Ελπίζω να κατάλαβες το πλήρες σκεπτικό που σου αναφέρω και καλύτερα για την περίπτωση σου να μην το κάνεις .
Εγκατέλειψε καλύτερα την κουζίνα σου , μετά από 35 ευχάριστα χρόνια που πέρασες .... αλλά φτάνει μέχρι εδώ..
xifis (07-02-13)
ααα φιλε οντως εχεις ενα δικιο σαυτο που λες..δε το σκεφτηκα.μλκια.δεν αξιζει.
ισως ετσι εξηγειται γιατι κανα 2 μαστοροι που πηραμε καναν την παπια.κ με το δικιο τους.οσο κρατησει το σαραβαλο κ σουτ!