Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jomor Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλά? υπάρχει ειδικό για θερμοσίφωνες?
    ναι .δεν εχει αιθυλενογλυκολη οι οποια ειναι δηλητηριο για τον ανθρωπο.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

πηγα να πάρω σήμερα από κατάστημα με λιπαντικά. Είχε 4λιτρο παραφλού με 3.5 ευρώ το οποίο δεν ειναι κατάλληλο μου είπε για θερμοσίφωνες. Πρέπει λέει να πάρω συμπυκνωμενο αντιψηκτικό που έχει 13 ευρώ και δεν πήρα τίποτα γιατι δεν ήξερα αν με κορόιδευε. Που να πάω και τι να ζητήσω ρε παίδες? πώς θα ξέρω ότι δεν έχει αιθυλενογλυκάνισο ναουμ?

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

http://gpnomikos.skroutzstore.gr/p.A...ne.681481.html

Υπαρχουν δυο τυποι.Το ακριβο αντιψυκτικο που δεν ειναι αραιωμενο και θελει αραιωση.Ενα πινακακι εξηγει την δοσολογια και ποια θερμοκρασια φτανει.Στην Ελλαδα πανε περιπου 1/4 με -10 περιπου.
    Το αλλο ειναι το παραφλου.Ερχεται ετοιμο αραιωμενο.Η τιμη του στα λιτρα βγαινει περιπου ιδια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ελενα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ρίξε μια ματιά στη σελίδα της Calpak, θα βρεις αρκετές απαντήσεις και tips για ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KsElena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρίξε μια ματιά στη σελίδα της Calpak, θα βρεις αρκετές απαντήσεις και tips για ηλιακούς θερμοσίφωνες.
    Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτο το ξέρεις?.....
    Είχα πάρει ένα της Calpak από Κωτσόβολο και στην 3 ετία τρύπησε ο καθρέφτης σε 2 σημεία ... όταν ανέβηκα πάνω στην ταράτσα να δω γιατί δεν ζεσταίνει . Και βρήκα τον καθρέφτη θολό από νερά στο εσωτερικό του !!

Έκανα μια βλακεία να πάρω της Calpak μια φορά (έτσι για αλλαγή που ήταν και προσφορά ) .... στο δικό μου σπίτι και την πάτησα . Ενώ στο πατρικό μου είχαμε ένα ηλιακό της Μαλτέζος και κράτησε 27 χρόνια....

Λυπάμαι φίλη Έλενα .... αλλά με καλή πρόθεση διάβασα της "απαντήσεις " που δίνει η Calpak και μου φέρνουν άλλη τόση δυσφορία .... ιδού.

Η Calpak παράγει ηλιακές δεξαμενές από το 1976 με την επεξεργασία του εμαγιέ - επισμάλτωση με απΆ ευθείας διαδικασία, περιεκτικότητα 10% σε τιτάνιο και ψημένο στους 860 οC. Η τεχνολογία αυτή, εξελιγμένη όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποδεκτή για αποθήκευση Ζεστού Νερού Χρήσης, πληρώντας τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένες κατά Email (σήμα) και κατά DIN 4753/3. Αποτέλεσμα όλων αυτών των αυστηρών προδιαγραφών είναι η εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και νερό απόλυτα υγιεινό (πιστοποιητικό υγιεινής ROHS).
    Οι ανοξείδωτες δεξαμενές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ, από πλευράς υγιεινής, για αποθήκευση ζεστού νερού χρήσης.
    Παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα στις κολλήσεις διότι δεν πραγματοποιούνται σε περιβάλλον κενού αέρος (είναι πολύ ακριβή τεχνολογία και δεν υπάρχει στην Ελλάδα εταιρεία που να έχει αντίστοιχα μηχανήματα) με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να οξειδώνονται και είναι επικίνδυνες για την υγιεινή. Τα οικιακά σκεύη, από τα οποία έχουμε αποκτήσει αξιοπιστία για το ανοξείδωτο, είναι πρεσαριστά ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.

Αλλά ας ακούσουμε και τις απόψεις και άλλων χρηστών για αυτές τις "απαντήσεις" τις Calpak ..... σε αυτά που έπαθα εγώ μέσα στην 3 ετία .... και πόσο "υγιεινά" είναι τα περί DIN της Calpak με σκουριασμένους και τρύπιους καθρέφτες εντός 3 ετίας !! Φιλικά

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ελενα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτο το ξέρεις?.....
    Είχα πάρει ένα της Calpak από Κωτσόβολο και στην 3 ετία τρύπησε ο καθρέφτης σε 2 σημεία ... όταν ανέβηκα πάνω στην ταράτσα να δω γιατί δεν ζεσταίνει . Και βρήκα τον καθρέφτη θολό από νερά στο εσωτερικό του !!

Έκανα μια βλακεία να πάρω της Calpak μια φορά (έτσι για αλλαγή που ήταν και προσφορά ) .... στο δικό μου σπίτι και την πάτησα . Ενώ στο πατρικό μου είχαμε ένα ηλιακό της Μαλτέζος και κράτησε 27 χρόνια....

Λυπάμαι φίλη Έλενα .... αλλά με καλή πρόθεση διάβασα της "απαντήσεις " που δίνει η Calpak και μου φέρνουν άλλη τόση δυσφορία .... ιδού.

Η Calpak παράγει ηλιακές δεξαμενές από το 1976 με την επεξεργασία του εμαγιέ - επισμάλτωση με απΆ ευθείας διαδικασία, περιεκτικότητα 10% σε τιτάνιο και ψημένο στους 860 οC. Η τεχνολογία αυτή, εξελιγμένη όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποδεκτή για αποθήκευση Ζεστού Νερού Χρήσης, πληρώντας τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένες κατά Email (σήμα) και κατά DIN 4753/3. Αποτέλεσμα όλων αυτών των αυστηρών προδιαγραφών είναι η εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και νερό απόλυτα υγιεινό (πιστοποιητικό υγιεινής ROHS).
    Οι ανοξείδωτες δεξαμενές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ, από πλευράς υγιεινής, για αποθήκευση ζεστού νερού χρήσης.
    Παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα στις κολλήσεις διότι δεν πραγματοποιούνται σε περιβάλλον κενού αέρος (είναι πολύ ακριβή τεχνολογία και δεν υπάρχει στην Ελλάδα εταιρεία που να έχει αντίστοιχα μηχανήματα) με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να οξειδώνονται και είναι επικίνδυνες για την υγιεινή. Τα οικιακά σκεύη, από τα οποία έχουμε αποκτήσει αξιοπιστία για το ανοξείδωτο, είναι πρεσαριστά ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.

Αλλά ας ακούσουμε και τις απόψεις και άλλων χρηστών για αυτές τις "απαντήσεις" τις Calpak ..... σε αυτά που έπαθα εγώ μέσα στην 3 ετία .... και πόσο "υγιεινά" είναι τα περί DIN της Calpak με σκουριασμένους και τρύπιους καθρέφτες εντός 3 ετίας !! Φιλικά
    Πιθανόν να έπεσες στην περίπτωση. Συγγενής που έχει θερμοσίφωνα της εταιρείας σε ευπαθές σημείο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά με τις μπαλιές που είχε φάει πριν χρόνια :P

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. θερμοσίφωνας για οικονομία
    από goosey στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-12, 18:23
  2. ο θερμοσίφωνας ... σφυρίζει!
    από tzitzikas στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-12, 16:49
  3. Θερμοσίφωνας - το νερό παγώνει σχεδόν αμέσως
    από jomor στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές