Να το τραβήξω να δω μήπως έτσι γίνει κάτι. Ευχαριστώ πολυ.
Να το τραβήξω να δω μήπως έτσι γίνει κάτι. Ευχαριστώ πολυ.
Όταν λέμε "λεκάνη" δεν εννοούμε απαραίτητα ένα ξεχωριστό δοχείο όπως θα φαντάζεστε συλλογής υγρών.Δεν νομίζω ότι έχει κάποια τέτοια λεκάνη
Αλλά να είναι μια ενιαία λεκάνη μαζί με την πλάτη της συντήρησης. και στο κάτω μέρος κυρίως της πλάτης δίνουν μια ανάγλυφη διάταξη σαν "κρασπεδάκι" και λοξά ... και εκεί ανάμεσα έχει την έξοδο αποχέτευσης
μέχρι εδώ καλά ... και λίγο νεράκι καυτό με ξύδι αν ρίξεις θα καθαρίσει καλύτερα ... λίγο όσο 2 - 3 φλιτζανάκια καφέ.Ναι το είδα το καθάρισα και εβγαλα ότι ειχε απο μπροστά. Για να δούμε τελικά μήπως ήταν αυτό. Μακαρι.
Αυτό ήταν όσον αφορά τα νερά κάτω από την φρουτοθήκη ... τώρα δεν θα τα ξαναδείς.... αλλά ..
Το ότι λέτε ότι κρατάει σταγονίδια στην πλάτη της συντήρησης είναι άλλο θέμα . αλλά δείτε την πορεία πως πάει και βλέπουμε.
Tελικα δεν μας ειπες μετα απο ποση ωρα λέιτουργειας ειδες οτι η πλατη της συντηρησης ειναι ακομα υγρη..?
Λειτουργίας απο την απόψυξη ? Δεν ειμαι πολύ σίγουρη νομιζω αμέσως μόλις εβαλα την κατάψυξη μπροστα. Αλλά δεν ειμαι πολύ βέβαιη.