Ανδρέα τον φώναξα τον τεχνικό
Δεν άνοιξε τίποτα.μόνο έπιασε τα ρακόρ έξω και αποφάνθηκε ότι χάλασε το μοτέρ.
Εν τω μεταξύ το μάτι του είχε πάλι κολλήσει και δεν μπορούσαμε να το βάλουμε στο κρύο.
Τον παρακάλεσα να μετρήσει το ψυκτικό υγρό και πήρε το μανόμετρο αν το λέω καλά άνοιξε το ρακορ και μέτρησε κι ήταν σχεδόν τέρμα οι πιέσεις,στο κόκκινο.
Μου είπε ότι έχει ψυκτικό υγρό και ότι το μοτέρ δεν δουλεύει.
Όταν έφυγε αυτό το πολύ καλό παιδί το μάτι του δέκτη συνεργάστηκε με το τηλεκοντρολ και το γύρισα στο κρύο.
¶ρχισε φυσώντας κρύο αέρα και χωρίς να δουλεύει έξω ο ανεμιστήρας και μόλις του έβαλα ένα αερόθερμο απέναντι άρχισε να φυσάει δυνατά και ήταν πιο κρύος προς το παγωμένο κι ο ανεμιστήρας δούλευε στο φουλ κι ακουγόταν και δεύτερος ήχος μαζί με τον ανεμιστήρα σαν μοτερ.
Το ζεστό δεν ξεκινά καθόλου πια.
Όταν το ανοίγω στο ζεστό, μετά από δευτερόλεπτα ακούγεται ένας σφυριχτός ήχος και γυρνάει αμέσως στο δεύτερο λαμπάκι αυτό που ανάβει όταν κάνει απόψυξη κι όταν ανιχνεύει θερμοκρασία για να γυρίσει στο ζεστό.
Πες μου σε παρακαλώ τι να κάνω!
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά,δεν μπορώ να πάρω άλλο!





Απάντηση με παράθεση